HOROSCOP – Află ce îți prezic astrele pentru acest început de săptămână

0
341

HOROSCOP  Previziunile astrelor pentru acest început de săptămână sunt cât se poate de optimiste. Horoscopul zilei de astăzi, 20 martie 2017:

BERBEC
Inspirația este inegalabilă, iar capacitatea a-i convinge pe toți să se implice în afacerile dv. este uimitoare. Vi se pare că nu se mai bucură nimeni pe pământ de prosperitate ca dv.

TAUR
Vă simțiți stânjenit doar de lipsa unei posibilități de schimbare mai rapidă. Vă reînnoiți garderoba și faceți investiții maxime într-o imagine originală, mai atrăgătoare.

GEMENI
Mult prea optimiști și prea vorbăreți, sunt excesiv de senzuali și atrași de experiențe erotice „originale”. Prietenii și rudele au tendința de a-i judeca greșit.

RAC
Trebuie să acoperiți pagube mici, dar multe. Vă puteți îndrăgosti iremediabil de o persoană care până acum vi se părea fără sare și piper. Seara, din nou drumuri multe.

LEU
Neînțelegerile familiale continuă să-i nedumerească și să-i neliniștească, cu toate că vor apărea destule persoane care să le susțină deciziile, fără a cere lămuriri în plus.

FECIOARĂ
Nu se pot plânge de situația financiară și de comportamentul prietenilor. Cei foarte tineri simț o atracție fatală pentru noutățile erotice și pentru parteneri experimentați.

BALANȚĂ
Faceți planuri peste planuri referitoare la călătorii lungi ori de schimbare a profilului profesional. Chiar dacă vor fi iar amânate, prietenii le vor prelua și le vor finaliza.

SCORPION
Invidiile colegilor va împiedică să vă concentrați suficient și preferați să lucrați și acasă. Fără intenție, deveniți o persoană care atrage toate privirile celor din anturaj!

SĂGETĂTOR
Tentația de a da sfaturi, mai ales referitoare la probleme care țin de justiție, este din ce în ce mai mare. Sunteți altruist, însă vă și place să dețineți controlul asupra vieții dv.

CAPRICORN
Unii pot să aibă probleme de sănătate, dacă fac eforturi prelungite. Toți ascund cu grijă că se simt atrași de persoanele tinere din anturaj. Soluții profesionale.

VĂRSĂTOR
Foarte inspirat și intuitiv, vă reproșați că nu ați acționat la momentul potrivit pentru a vă exploata ideile financiare, care acum, se dovedesc excepționale. Seara, regrete.

PEȘTI
Cei care iau în seamă întâlnirile cu străinii vor avea succes nelimitat. Nu pot scăpa însă prea ușor de decepțiile sentimentale și de micile dezamăgiri familiale.

Sursă info.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.