HOROSCOP 8 AUGUST – Iată ce vă oferă astrele pentru marţi

0
219

HOROSCOP 8 AUGUST Berbec. Cu mult calm şi diplomaţie rezolvaţi o situaţie ce ar putea degenera într-un adevărat conflict. Veţi fi lăudaţi pentru modul în care gestionaţi situaţia.

Taur. Se anunţă o zi plină. Multe telefoane, şedinţe şi proiecte noi sunt în agenda voastră astăzi. Veţi avea parte de discuţii constructive.

Loading...

Gemeni. Partenerul de viaţă are nevoie de tot sprijinul vostru. Astăzi trebuie să îl puneţi pe cel de lângă pe primul plan, iar acest lucru o să va îmbunătăţească situaţia de acasă.

Rac. Oricât aţi vrea să scăpaţi de întâlnirea programată diseară, nu aveţi şanse. Mai bine vă conformaţi. Vă duceţi şi apoi vă vedeţi de treburile voastre.

Leu. Sunteţi foarte echilibraţi şi mereu când este nevoie de un om cu capul pe umeri colegii apelează la voi. Astăzi o să fiţi puşi în faţa unui fapt inedit.

Fecioara. Este de apreciat faptul că nu cedaţi unor tentaţii. V-aţi impus nişte limite şi o să reuşiţi până la urmă să duceţi totul la bun sfârşit, dar drumul va fi destul de greu.

Balanţă. Este o zi perfectă pentru relaxare, iar o plimbare în parc este o idee excelentă. Pe seară veţi primi un telefon care o să va pună la curent cu nişte informaţii interesante.

Scorpion. Rutina zilnică începe să îşi spună cuvântul. Simţiţi că nu mai aveţi vlagă în voi şi dacă nu faceţi rapid o schimbare o să fiţi epuizaţi.

Săgetător. Relaţiile cu partenerii de afaceri se îmbunătăţesc. V-aţi întâlnit, aţi discutat şi clarificat toate micile probleme apărute.

Capricorn. Primiţi o veste foarte bună, chiar excelentă. Atât de minunată încât plecaţi direct către un restaurant pentru a sărbători. Şi partenerul de viaţă se simte la fel de norocos.

Vărsător. Cheltuielile neprevăzute vă dau bătăi de cap. Astăzi o să va ocupaţi doar de aspectele financiare, vă faceţi planuri şi încercaţi să vă echilibraţi din acest punct de vedere.

Peşti. Pentru voi, ziua aduce mult romantism. Apreciaţi fiecare gest mic făcut de partener şi va simţiţi cei mai norocoşi. Lucrurile se desfăşoară bine şi la serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.