HOROSCOP 27 IULIE – Ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de joi

0
276

HOROSCOP 27 IULIE Berbec. Mergi la job, dar nu eşti deloc interesat de ce se întâmplă astăzi acolo. Ştii că imediat după program trebuie să ajungi la o întâlnire cu prietenii şi gândul îţi stă doar la asta.

Loading...

Taur. Ai de rezolvat o problemă şi anunţi la birou că întârzii. După câteva ore, constaţi că lucrurile se prelungesc prea mult şi eşti gata să renunţi. Dacă nu vrei să o iei de la capăt mâine, mai ai răbdare o vreme.

Gemeni. Intri de dimineaţă într-o şedinţă şi nu mai scapi decât spre prânz. La final eşti epuizat, dar mulţumit. Deciziile luate sunt în favoarea ta. Nu te aşteptai la aşa ceva. Seara ieşi să sărbătoreşti.

Rac. Gândul îţi stă doar la concediu. Stabileşti programul, faci trasee şi liste de cumpărături. Ai grijă, totuşi, să fii atent şi la ce se întâmplă la job. Până la vacanţă, încearcă să rămâi concentrat şi la muncă.

Fecioară. Te aşteaptă o zi agitată. Timpul trece parcă prea repede şi simţi că nu ai când să termini tot ceea ce ţi-ai propus pentru astăzi. Dacă nu vrei să rămâi peste program, fă un efort şi încearcă să ajungi mai repede la birou.

Balanţă. Ai fost anunţat că trebuie să predai proiectul la care lucrezi înainte de termen. Nu este o veste prea bună, deoarece mai ai mult de lucru. Eşti conştient că vei primi critici din partea superiorilor, dar îţi vine o idee genială. Deja te-ai şi apucat de lucru la noua variantă.

Scorpion. O dispută între mai mulţi membri ai familiei te prinde şi pe tine. După ce pierdeţi ore în şir încercând să lămuriţi problema, apare cineva din exterior cu soluţia. Eşti uimit. Era atât de simplu, cum de nu şi-a dat nimeni seama…

Săgetător. Trebuie să dai un răspuns cuiva care ţi-a făcut o propunere de colaborare. Problema e că decizia ta va afecta şi alte persoane. Nu te grăbi, gândeşte-te serios. Nu este vorba doar de carieră, ci şi de viaţa personală.

Capricorn. Lipsa odihnei te afectează. Dacă nu vrei să ajungi să ai probleme de sănătate, ar fi bine să te mai şi relaxezi. Încearcă să îţi impui un program şi să te organizezi mai bine. Nici nu mai ştii când ţi-ai luat ultima dată concediu.

Vărsător. Nu ştii ce să faci. Relaţia cu persoana iubită este tot mai tensionată. Chiar dacă nu vrei să recunoşti, asta se întâmplă din cauza ta. Recunoaşte-ţi greşeala şi cere-ţi scuze.

Peşti. Eşti obligat să iei parte la un eveniment programat pentru diseară, dar nu ai niciun chef. Fă un efort şi treci pe acolo. Ştii bine că altfel vei avea nişte discuţii neplăcute cu cineva din familie.

Info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.