HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2017 – Pentru joi se recomandă stăpânire de sine şi prudenţă în relaţiile interumane

0
725
foto http://astroplanet.hu/

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2017 Ziua de joi se află sub influenţa opoziţiei Luna-Pluton, care are ca efect o emotivitate generală cu mult peste nivelul obişnuit, astfel încât emoţiile pot deveni intense, bulversante.

Un alt efect al acestei opoziţii este tendinţa de scădere a atenţiei şi a capacităţii de concentrare.

În astfel de condiţii se recomandă stăpânire de sine, amânarea deciziilor importante şi prudenţă maximă în toate relaţiile interumane.

BERBEC

Astăzi ar fi bine să nu va asumaţi riscuri. Este posibil să resimţiţi o stare de nervozitate care va poate face să reacţionaţi şi mai impulsiv decât va stă în fire. Va sfătuim să evitaţi să conduceţi maşină, pentru că sunteţi predispus la neatenţie şi puteţi provoca un accident de circulaţie. În relaţiile cu cei dragi este recomandat să evitaţi discutarea subiectelor controversate, fiindcă se poate ajunge uşor la ceartă.

TAUR

Este posibil să va simţiţi copleşit de mulţimea de lucrări şi probleme nerezolvate care s-au acumulat în ultima vreme. Va sfătuim să acordaţi prioritate problemelor care sunt mai uşor de rezolvat, fiindcă sunteţi predispus la dificultăţi de concentrare. Din acelaşi motiv, sunt contraindicate speculaţiile de orice fel. În partea a două a zilei este posibil să aveţi o întâlnire plăcută cu persoane apropiate.

GEMENI

Azi aţi face bine să va limitaţi la activităţi de rutină şi să va găsiţi timp pentru relaxare şi odihnă. Sunt contraindicate călătoriile lungi şi vizitele prelungite. Din cauza contextului astral tensionat, aveţi tendinţa să deveniţi irascibil şi riscaţi să provocaţi o ceartă. În a două parte a zilei, o persoană apropiată v-ar putea propune o afacere. Chiar dacă ideea va entuziasmează, va sfătuim să nu va grăbiţi să luaţi o decizie.

RAC

În prima parte a zilei este posibil să fiţi indispus din cauza unei veşti neplăcute din partea superiorului ierarhic. Pare să fie vorba despre o decizie nejustificat de aspră, care va nedreptăţeşte. Va recomandăm să nu încercaţi să va faceţi dreptate azi, pentru că riscaţi să agravaţi situaţia. Ar fi bine să va sfătuiţi cu partenerul de viaţă şi cu un coleg mai în vârstă.

LEU

În plan profesional, este posibil să fiţi nevoit să munciţi peste program. Se pare că va atrage ideea unor unor realizări deosebite. Un coleg de serviciu ar putea fi invidios pe succesul dumneavoastră şi nu este exclus să încerce să va implice într-un scandal. S-ar putea că partenerul de viaţă să va reproşeze că dedicaţi prea mult timp serviciului şi neglijaţi familia. Cu un gest tandru puteţi dezamorsa un potenţial conflict.

FECIOARĂ

Azi nu sunt recomandate calatoriie lungi, din cauza tendinţei generale către neatenţie, care poate conduce la accidente mai mult sau mai puţin grave. Este posibil să fiţi supărat pe o persoană apropiată care nu şi-a respectat o promisiune de natură financiară. Astrologii va sfătuiesc să nu luaţi nicio decizie azi. În partea a două a zilei va sfătuim să fiţi atent şi prudent, pentru că există o predispoziţie către mici probleme de sănătate.

BALANŢĂ

Este recomandabil să evitaţi discuţiile serioase despre afaceri, pentru că este posibil să aveţi dificultăţi de concentrare şi riscaţi să luaţi decizii cu efecte neplăcute pe termen lung. Dacă plecaţi la drum, va sfătuim să fiţi prudent şi să nu va grăbiţi. Din cauza contextului astral dificil al zilei, creşte riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. În schimb, este o zi favorabilă relaţiilor cu cei dragi. Aţi putea petrece o seară romantică împreună cu persoană iubita.

SCORPION

Este de preferat să evitaţi întâlnirile cu prietenii şi să dedicaţi mai mult timp activităţilor casnice şi relaţiei cu partenerul de viaţă. Nu este o zi bună pentru a lua decizii importante în plan financiar. Eastrolog.ro va recomandă să va consultaţi cu familia şi să nu va bazaţi pe o sursă nesigură de venituri. Seară este favorabilă activităţilor relaxante.

SĂGETĂTOR

Este posibil să va preocupe o problema financiară şi să va gândiţi să faceţi un împrumut. Azi nu este indicat să luaţi o decizie în acest sens. În schimb, va puteţi consulta cu partenerul de viaţă, care v-ar putea ajută să găsiţi o soluţie nesperat de bună. Păstraţi-va calmul! Sunteţi predispus la probleme de sănătate care se pot dovedi foarte neplăcute. Puteţi să va ocupaţi de un hobby creativ, bricolaj etc.

CAPRICORN

Aveţi tendinţa să munciţi fără pauze şi să ignoraţi oboseală acumulată în timp. Azi este recomandabil să va relaxaţi şi să petreceţi mai mult timp împreună cu cei dragi. În partea a două a zilei s-ar putea să va preocupe o problema financiară. Se pare că va faceţi griji nejustificat de mari, iar dificultăţile se vor dovedi de scurtă durata sau uşor de rezolvat.

VĂRSĂTOR

Este posibil să nu va simţiţi în formă şi să fiţi indispus fără un motiv clar. Este efectul contextului astral al zilei. Dacă va stăpâniţi nervozitatea şi nu luaţi decizii sub impulsul momentului, puteţi depăşi cu bine acesta zi relativ dificilă. Nu sunt recomandate întâlnirile cu prietenii sau cu rudele. În schimb, sunt favorizate activităţile relaxante, de preferinţă în aer liber.

PEŞTI

În prima parte a zilei este posibil să primiţi o veste neplăcută, care va obligă să va schimbaţi programul. Se pare că va trebui să plecaţi la drum împreună cu partenerul de viaţă. Dacă va deplasaţi cu maşină, va sfătuim să circulaţi cu atenţie şi fără grabă. Evitaţi discuţiile în contradictoriu, chiar dacă sunteţi sigur că aveţi dreptate!

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.