HANDBAL – Victorie pentru HCM Baia Mare în partida cu CSM Ploiești

1
936

HCM Baia Mare a avut parte de un antrenament înainte de meciul din Champions League, susținut în deplasare la Buducnost. În această seara, elevele lui Aurelian Roșca au învins CSM Ploiești cu scorul de 36-31. Pentru olandeza Lois Abbingh partida a fost una aparte, aceasta marcând în cea de-a doua repriză golul cu numărul 100 din Liga Națională de Handbal.

CSM Ploiești a condus doar în primele două minute ale partidei, HCM Baia Mare preluând mai apoi conducerea până la finalul partidei.

„Cred că astăzi am făcut un meci bun. La începutul partidei am avut câteva mici probleme dar în final a fost un meci bun pentru noi, o victorie ușoară. A fost foarte cald în sală și am fost puțin obosite dar cred că ne-am descurcat bine”, a spus Lois Abbingh.

HCM Baia Mare a avut pe foaia de joc doar 11 jucătoare, Paula Ungureanu, Gabriela Szucs, Melinda Geiger, Ana Maria Tănăsie, Ada Nechita și Allison Pineau lipsind de pe teren.

„A fost un joc unde apărarea în prima repriză cu o apărare un pic mai visătoare. În orice caz îmi felicit jucătoarele pentru modul cum au luptat. Chiar dacă am fost în efectiv mai redus fiecare jucătoare care a intrat pe teren și-a adus aportul la victoria de astăzi. Mă bucur și le felicit pentru această victorie”, a spus Aurelian Roșca, antrenorul HCM Baia Mare.

Lois Abbingh și Alexandra Do Nascimento au fost principalele marcatoare ale HCM-ului în partida de astăzi. În următoarea etapă a Ligii Naționale HCM Baia Mare va întâlni în deplasarea echipa CSM Unirea Slobozia. Partida va avea loc în 16 aprilie.

Simona Vasiac

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Cam astia suntem…Suporterii HCM. Restul doar invitai si politruci care isi fac prezenta cand e de bine. In frunte cu stim noi cine. Se intorc vremurile bune, daca nu dispare echipa, bineinteles.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.