HANDBAL. LIGA ZIMBRILOR – Înfrângere nemeritată în ultima secundă pentru CS Minaur, la Vaslui

0
270

HANDBAL. LIGA ZIMBRILOR Etapa a 9-a a Ligii Zimbrilor a programat duminică seara partida dintre HC Vaslui și CS Minaur Baia Mare.

Vasluienii s-au aflat la primul meci cu noua conducere tehnică și erau motivați să facă un meci bun, după ce pierduseră ultimele trei meciuri din campionat.

Pentru băimăreni miza era menținerea în plutonul fruntaș, jocul rezultatelor putând să ne ducă la doar trei puncte distanță de Dinamo, ocupanta primului loc.

În primele 10 minute cele două echipe au ținut aproape (6-6), ieșind în evidență vasluianul Gabriel Bujor, care a marcat 4 goluri succesive.

Băimărenii reușesc apoi să se desprindă la două goluri (6-8, min. 14), dar gazdele egalează imediat prin fostul nostru jucător Răzvan Farcaș (8-8, min. 16).

Vasluienii joacă dur în apărare și primesc două eliminări (min. 17 și 20) iar noi ne desprindem prin Sabou, Popescu și Marta (8-11, min. 22).

Bujor și Dediu reduc din diferență, dar Halcă face cel mai bun meci al sezonului, marchează de două ori și ne desprindem la 10-14.

Până la finalul reprizei mai primim un gol și terminăm cu trei goluri avans (11-14).

Băimărenii încep bine repriza a doua. Halcă și Cristescu ne duc la 5 goluri avans (11-16, min. 33).

Ragot primește o eliminare contestabilă și Gabriel Bujor de 4 ori, Dediu și Farcaș profită egalând la 17 în minutul 40. De aici meciul e perfect echilibrat, nici una din echipe nereușind să se desprindă la mai mult de un gol.

La 22-23 (min. 53) ratăm desprinderea, gazdele egalează, apoi preiau conducerea (24-23, min. 56).

Sabou irosește o aruncare de la 7 metri, ratează și ei și apoi egalăm în minutul 58,15 prin Halcă. Imediat, pe faza a doua, luăm gol.

Urmează un atac prelungit încheiat cu fault. Ragot fructifică aruncarea de la 7 metri. Minutul 59,52. Egal 25-25. Mingea ajunge în extremă la Dediu care plasează perfect pe lung și înscrie la ultima fază de joc. 26-25 scor final.

HC Vaslui vs CS Minaur Baia Mare 26-25 (11-14)

Arbitri: Georgian Băducu și Răzvan Voicu (Buzău).

Observator: Vlad Ionescu (București)

Aruncări de la 7 metri: 6-5 (transformate 5-4)

Minute eliminare: 4-10

CS Minaur: Portari – Bucătaru, Răzvan Pop; Jucători – Halcă (7 goluri), Cristescu (4), Sabou (4, 3 din 7m), Ragot (3, 1 din 7m), Popescu (2), Haiduc (1), Câmpan (1), Haiduc (1), Bușecan (1), Botea (1), Căbuț, Nagy, Yuryi Pop, Lazic. Antrenori: Raul Fotonea și Răzvan Pop.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.