HANDBAL. LIGA ZIMBRILOR – CS Minaur Baia Mare – AHCDS Constanța 30-32 (17-20)

2
293

HANDBAL. LIGA ZIMBRILOR  Înfrângere dureroasă pe teren propriu pentru CS Minaur Baia Mare în confruntarea cu AHCDS Constanța, joi seara în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”.

Din păcate, rezultatul final al partidei a fost influențat în mare parte de nenumărate greșeli personale și în unele momente de o lipsă de eficiență în apărare, unde, printre altele, am primit 3 goluri în 3 situații de superioritate numerică. Băimărenii au ratat 2 aruncări de la 7 metri sau alte oportunități de 1 la 1 cu portarul advers.

Cu toate acestea trebuie remarcat faptul că echipa a avut puterea să revină și să recupereze de mai multe ori în momente în care eram conduși chiar cu 4-5 goluri.

În ciuda scorului final și a aparențelor date de cele aproximativ 10-12 ratări în atac, merită scos în evidență faptul că Minaur a înscris totuși de 30 de ori (prag atins doar în prima etapă, în meciul cu Poli Iași).

În timp ce oaspeții au ratat aproximativ 25 de ocazii, din care 20 au fost „cauzate” de intervențiile portarilor băimăreni.

Arbitri: Claudiu Belean (Tg. Mureș) și Valentin Călina (Pitești), Observator – Prisecariu Anton.

Aruncări de la 7 metri: 5-2 (transformate 3-2)

Minute eliminare: 2-8

CS Minaur: Portari – Bucătaru (10 intervenții), Răzvan Pop (10); Jucători – Ragot (8 goluri, 1 din 7m), Cristescu (4), Popescu (4), Haiduc (4), Halcă (3), Câmpan (2), Căbuț (2, 1 din 7m), Bușecan (1), Sabou (1), Mureșan (1), Marta, Nagy, Yuryi Pop, Lazic. Antrenori: Raul Fotonea și Răzvan Pop.

 

La finalul meciului Ionuț Marta, directorul executiv al CS Minaur a declarat: „Trebuie să fim realiști.

Avem cel mai tânăr și neexperimentat lot din Liga Zimbrilor. Avem și jucători cu multă experiență. Suntem totodată printre echipele cu cel mai mic buget.

Tocmai de aceea, unul din obiectivele noastre declarate încă de la început e acela de a promova jucători tineri, talentați, cu potențial, care să crească și să se dezvolte odată cu echipa.

Avem și un antrenor tânăr, dar foarte ambițios. În acest moment acestea sunt posibilitățile, limitele noastre și tot ce putem face e să exploatăm la maxim potențialul de care dispunem.

În ciuda ultimelor rezultate nefavorabile, putem spune că obiectivul clasării pe unul din locurile 6-8 este un deziderat posibil de îndeplinit. În pauza de iarnă vom face o analiză și vom vedea atunci ce măsuri se impun.

Muncim mai departe, acordăm încredere deplină echipei și conducerii tehnice și facem tot posibilul să oferim suporterilor cât mai multe satisfacții până la finalul sezonului”.

Info

 

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. DOMNULE MARTA,DACA AVEM BUGETUL CEL MAI MIC DE CE NE MAI CHINUIM SA INTRAM IN LIGA SI CU ECHIPA DE FETE????POATE AR TREBUI SA CONSOLIDAM ECHIPA DE BAIETI INAINTE DE A AVEA DOUA ECHIPE CARE SE LUPTA SA EVITE RETROGRADAREA….ORICUM SUNT MULTI LA ECHIPA DE BAIETI CARE FAC DOAR FIGURATIE….SE VEDE SI DIN TRIBUNE…IAR ACEST LUCRU IL STITI SI DVS. FOARTE BINE….SI FAPTUL CA NU LUATI MASURI MA FACE SA INTREB NU PUTETI….SAU NU VRETI SA LUATI MASURI….SAU ASTEPTATI ORDINE DE SUS??????????????????????

  2. de ce ati sters comentariul ?????
    pe cine deranjeaza?????
    daca ii ridicam in slavi era ok???
    sunte-ti varza….ca si echipa….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.