HALUCINANT: Un procuror ucrainean este bătut de liderul unei facțiuni radicale a Opoziţiei. „Taci dracu’ din gură, c…o!” (VIDEO)

0
184

Russia Today a publicat o înregistrare video în care Alexander Muzychk, un fost mercenar care a luptat în Cecenia, în prezent lider al grupării ultranaționaliste „Sectorul de Dreapta”, dă buzna în biroul unui procuror din regiunea ucraineană Rovno. Urmează o scenă halucinantă, care se petrece chiar în fața camerelor de luat vederi ale televiziunilor.
Liderul ultranaționalist începe să-l înjure pe procuror acuzându-l de faptul că ar tergiversa o anchetă în cazul unei crime.
Fără să dea prea multe explicații sau să intre în detalii, Muzychk începe să înjure și să-l amenințe pe procuror că-l va spânzura chiar în fața instituției, „ca pe un animal”.
Procurorul încearcă să-i explice fostului mercenar care este situația, însă acesta nici nu vrea să audă. Mai mult, Muzychk îl apucă pe funcționar de cravată, îi aplică mai mult palme și un pumn în figură.
„Taci dracu’ din gură, c…o! Timpul tău s-a sfârșit. Dacă tu crezi că te iert pentru că mă vezi fără pușcă, te înșeli amarnic. Am venit cu un pistol!”, a răcnit Muzychk.
Ulterior, procurorul bulversat le-a explicat jurnaliștilor că, cel mai probabil, Muzychk a fost dezinformat și că totul este o greșeală.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.