TRIBUNAL – Guru Bivolaru va fi judecat la Cluj, într-un dosar privind traficul de persoane

0
309

Fondatorul MISA, Gregorian Bivolaru, va fi judecat la Curtea de Apel Cluj într-un dosar privind traficul de persoane, primul termen al procesului fiind stabilit pentru data de 10 mai, conform Mediafax.

Dosarul lui Gregorian Bivolaru a fost înregistrat, luni, la Curtea de Apel Cluj, fiind stabilit primul termen de judecată în data de 10 mai 2016.

Surse judiciare au declarat, marţi, că judecarea cauzei nu are legătură cu extrădarea acestuia din Franţa şi că, în cazul în care procedurile de extrădare nu vor fi finalizate, Gregorian Bivolaru va fi judecat în lipsă.

”Curtea de Apel Cluj a înregistrat, luni, dosarul în care Gregorian Bivolaru şi alte 19 persoane sunt judecate pentru trafic de persoane. Este vorba despre un apel la o sentinţă a Tribunalului Cluj din 2015 prin care Bivolaru fusese achitat într-un dosar de trafic de persoane, care este vechi, din 2007. Judecarea acestui dosar nu are legătură cu extrădarea lui Bivolaru din Franţa, dacă nu se vor finaliza procedurile de extrădare până în 10 mai, acesta va fi judecat în lipsă”, au spus sursele citate.

Tribunalul Cluj l-a achitat în februarie 2015 pe Gregorian Bivolaru în dosarul de trafic de persoane instrumentat de DIICOT şi în care acesta fusese trimis în judecată în 2007.

Potrivit soluţiei judecătorilor Tribunalului Cluj, în dosarul de trafic de persoane instrumentat de DIICOT, Gregorian Bivolaru a fost achitat de patru infracţiuni, iar pentru alte şase infracţiuni de care era acuzat instanţa a dispus încetarea procesului penal, pe motiv că faptele s-au prescris.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.