Gest nobil pentru copii defavorizaţi! Politistii de la Rutiera si motociclistii au donat sange (VIDEO)

0
539

A fi în slujba comunităţii înseamnă a fi alături de ea în toate situaţiile şi intervenţia să se îndrepte mai ales spre zona vulnerabilă astfel încât să se evite dezechilibrele sociale ce pot afecta uneori climatul de siguranţă publică.

În acest context, în cadrul activităţilor organizate pentru marcarea zilei de 01 iunie, Ziua Internaţională a Copilului, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş împreună cu membrii Asociaţiei Rock´n´Road Friends Club Maramureş au donat astăzi sângela Centrulde Transfuzie Sanguină Maramureş. Cu tichetele valorice obţinute se vor cumpăra produse alimentare care vor fi oferite copiilor de la două centre de plasament. „Pot să vă spun că este un gest binevenit, care am dori să se repete, gest care a picat pentru noi foarte bine. Întotdeauna este momentul potrivit la noi. Nu pot să spun că am avea nevoie de o cantitate anume de sânge, dar avem nevoie de sânge din toate grupele şi chiar este un moment din acela în care stocurile pe care le avem sunt destul de mici, deci cu atât mai mult acţiunea de astăzi a fost binevenită”, a declarat Melania Dascălu, directoarea Centrului de Transfuzii din Baia Mare.

Tot pentru sărbătorirea Zilei Copilului, în 31 mai, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, vor fi premiaţi elevii care au participat la concursul naţional de poezie, ,,Copiii României Creează”. Având în vedere că se apropie vacanţa de vară, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Maramureş le vor prezenta acestora spoturi video şi recomandări preventive pentru o vacanţă în siguranţă.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.