GEST EXTREM – O mamă și-a executat în stradă fiicele

0
456

Caz șocant într-un oraș din statul american Texas. O femeie și-a ucis cele două fiice, în vârstă de 22 și 17 ani, în plină stradă. Ulterior, ea a fost împușcată mortal de polițiștii care au intervenit la fața locului.

Incidentul a avut loc în plină stradă, în fața locuinței. Chrisry Sheats, în vârstă de 42 de ani, a deschis focul asupra celor două fiice ale sale. Autoritățile au fost alertate de un vecin, care a auzit focurile de armă. Atunci când au ajuns la fața locului, polițiștii au găsit două tinere întinse în mijlocul străzii. Un polițist a deschis focul asupra femeii, deoarece aceasta avea un pistol în mână și a refuzat să se predea.

Una dintre fiicele femeii a murit pe loc din cauza rănilor, în timp ce a doua a fost transferată la spital în stare gravă, unde decedat mai târziu, transmite The Huffington Post.

“A fost o ceartă în familie, care a degenerat”, a declarat un ofițer de poliție din orașul în care a avut loc cazul șocant. Autoritățile încă încearcă să afle toate detaliile în acest caz.

libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.