FURTURI ÎN MARAMUREȘUL ISTORIC– Doi adolescenți au sustras 300 de litri de motorină și 10 baterii auto din mai multe mașini

0
717

FURTURI ÎN MARAMUREȘUL ISTORIC   Poliţiştii din Săliştea de Sus, în colaborare cu cei din Borşa, au identificat ieri patru tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat şi distrugere.

Activităţile specifice de cercetare şi investigare au relevat că cei patru tineri ar fi sustras în noaptea de 24 spre 25 octombrie, 200 litri motorină, opt acumulatori auto, o staţie emisie recepţie precum şi alte bunuri din patru autovehicule parcate pe raza oraşului Săliştea de Sus.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că în cursul aceleiaşi nopţi, aceştia ar fi sustras alţi 100 litri motorină şi doi acumulatori auto dintr-un autovehicul parcat pe raza oraşului Dragomireşti.

O parte din bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor patru tineri şi tragerea acestora la răspundere penală.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.