FURT ÎN NOAPTEA DE HALLOWEEN – Un adolescent din Bistrița-Năsăud a furat utilaje de peste 10.000 de lei

0
160

FURT ÎN NOAPTEA DE HALLOWEEN  S-a întâmplat chiar în noaptea de Halloween: din curtea unei locuințe din Rodna a dispărut un utilaj electric în valoare de 4000 lei. Polițiștii din localitate au identificat un tânăr de 17 ani, bănuit de comiterea faptei. Se pare că băiatul nu se află la prima hoție.

În cadrul cercetărilor în 3 dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat – dosare înregistrate inițial cu autor necunoscut – polițiștii Postului de Poliție Rodna au identificat ieri un tânăr de 17 ani din Rodna, bănuit de comiterea faptelor de furt.

Pe 1 noiembrie a.c., poliția a fost sesizată prin plângere, cu privire la comiterea a două fapte de furt, în Rodna. Tânărul este cercetat pentru faptul că în perioada iunie – octombrie 2017 ar fi sustras o bicicletă din curtea unei locuințe de pe raza comunei Rodna, în valoare de 1000 lei, iar în noaptea de 31 octombrie/01 noiembrie a.c. ar fi sustras din anexa unei locuințe, tot din Rodna, un utilaj electric în valoare de 4000 lei.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, polițiștii au constatat că în noaptea de 03/04 iunie a.c., tânărul ar fi sustras un moped din Rodna, în valoare de 1200 euro. Prejudiciul cauzat a fost recuperat aproape în totalitate iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Sursă info.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.