FOTBAL OLD-BOYS. Unirea Seini învinsă de Sport Team Baia Mare

0
478

La finele săptămânii trecute, pe terenul din Seini s-a disputat partida amicală de fotbal old-boys dintre echipa Unirea din localitate şi echipa băimăreană Sport Team.

Meciul s-a considerat ca o revanşă la cel din cadrul Cupei Sport Team, disputant în luna mai, când echipa din Seini şi-a adjudecat trofeul chiar în dauna celor de la Sport Team, scor 1-0 pentru seineni.

Această partidă s-a desfăşurat prin dominarea echipei din Baia Mare, care în min. 15 deschide scorul printr-un vole a lui Marius Maghear, în urma unei centrări la colţul lung, din corner.(0-1)

La doar câteva minute Japo Lukacs măreşte avantajul pentru oaspeţi, acesta şutează puternic de la aproximativ 30 m peste portarul Mihai Botoş.(0-2)

Până la pauză ambele echipe mai irosesc ocazii de a marca, cele mai importante fiind ale gazdelor prin Silviu Coza şi Artur Crişan, însă portarul Edi Costin a fost la post.

În repriza a doua, jocul a fost mai echilibrat şi după mai multe faze la ambele porţi, oaspeţii reuşesc să înscrie din nou prin Khadim Der, care şutează la colţul scurt de la aprox. 10 metri.(0-3, min.70)

La acest scor gazdele, operează câteva schimbări şi reuşesc să reducă din handicap prin Silviu Coza(cel mai bun de pe teren), care scapă pe contraatac şi singur cu portarul Edi Costin, şutează în dreapta acestuia.(1-3, min.82).

Până la final, gazdele mai ratează de două ori reducerea  scorului, prin Ovidiu Horotan şi acelaşi Silviu Coza, meciul încheindu-se cu o victorie meritată a celor din Baia Mare.

Arbitrajul a fost asigurat de Alexandru Bella, Cătălin Oţet şi Cătălin Erdei.

Echipele:

Unirea Seini: Mihai Botoş, Mario Paizoş, Nicolae Boitor, Bogdan Tentea, Vasile Czompa, Ovidiu Horotan, Silviu Coza, Alin Cioban, Constantin Bura, Marius Morariu, Artur Crişan,Ştefan Crăciun, Ovidiu Neamţ, Gheorghe Mare şi Denis Flontaş.

Sport Team: Edi Costin, Daniel Chendrean, Marius Maghear, Vasile Terec, Virgil Raţiu, Cristian Bărbos, Khadim Der, Ionuţ Pop, Daniel Lupuţi, Japo Lukacs, Bogdan Trif, Gavrilă Alin, Florin Florea şi Ioan Marchiş.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.