FOTBAL – Old-boys. Sport Team Baia Mare – A.S. Vital Baia Mare 9-1(8-0)

0
571

Joi 14 aprilie 2016, pe terenul din satul Săsar, s-a desfăşurat meciul de fotbal old-boys dintre Sport Team Baia Mare şi A.S. Vital Baia Mare, scor final 9-1, la pauză 8-0 pentru cei de la Sport Team.

La acest meci, echipa Sport Team se aştepta la o mai puternică replică din partea celor de la Vital, însă n-a fost aşa întrucât, aceştia nu păreau închegaţi pentru a juca pe teren mare, având în formula de start şi câţiva jucători noi, ceea ce a dus la înfrângerea cu scorul de mai sus.

În prima repriză, cei de la Sport Team deschid scorul în minutul 10 prin Bogdan Trif, în urma unei lovituri de la 11 metri, iar de la acest gol cei de la Vital nu se mai regăsesc pe teren şi primesc încă şapte goluri marcate de Cristian Bărbos 2, Japo Lukacs 4 şi Alin Gavrilă. (8-0).

După pauză, echipa gazdă efectuează şase schimbări şi în continuare se joacă mai echilibrat, existând de această data ocazii la ambele porţi.În minutul 65, Florin Florea de la Sport Team, primeşte o pasă în adâncime de la Alin Gavrilă şi măreşte avantajul pentru gazde la 9-0, iar până la finalul partidei vitaliştii reuşesc şi ei golul de onoare prin Marius Dărăban, scor final al meciului 9-1.

Arbitrajul a fost asigurat de către Radu Nemeş, Florin Rujan, Sergiu Lucaciu (prima repriză) şi Nicolas Turc.

Echipele:
Sport Team:Darius Mihuş, Edi Costin, Tinu Bogman, Khadim Der, Vasile Terec, Virgil Raţiu, Andrei Ionuţ Pop, Japo Lukacs, Rareş Pop-Popescu, Daniel Lupuţi, Cristian Bărbos, Bogdan Trif, Alin Gavrilă, Daniel Chendrean, Florin Florea, Sorin Bozântan şi Sebastian Silaghi.Antrenor Ioan Marchiş.

A.S. Vital:Carol Telegdi , Adrian Manolache, Flaviu Firisan, Gheorghe Zoicaş, Florin Muth, Adrian Mihuţ, Dorian Vălenaş, Bobi Băban, Remus Varga, Ivan Matişan, Marius Dărăban, Ciprian Vlaşin, Ciprian Bîrle şi Marius Breban.Antrenori Cristian Morocoș şi Marcel Mihuț.

Informații furnizate de Ioan Marchiș.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.