FOSTA CAMPIOANĂ OLIMPICĂ DE LA SYDNEY, ÎN 2000 – Andreea Răducan se mărită

0
374

Andreea Răducan, campioană olimpică, de cinci ori campioană mondială și dublă campioană europeană la gimnastică, a decis să facă pasul cel mare.

Fosta campioană olimpică de la Sydney, în 2000, a decis să-i accepte cererea în căsătorie iubitului ei, Daniel Tandreu (34 de ani).

Cererea în căsătorie a fost făcută într-un loc special, la Bușteni, lângă Crucea Caraiman. Iată ce a scris pe Facebook frumoasa Andreea: Toate îşi au timpul lor… şi e bine să le faci la momentul potrivit. Ce să mai lungesc vorba, am zis DA! 🙂
Good things happen at the right time. To make it short, I said YES! 🙂
Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire începând din 2012. Daniel Tandreu este un valoros broker bucureștean. Daniel și familia lui au decis să se întoarcă în România, în urmă cu câțiva ani, după ce mai bine de 30 de ani au locuit în Germania. Familia Tandreu este din Sibiu. S-a mutat în Germania pe când Daniel avea șase luni. Deși nu este sportiv de performanță. Daniel a jucat foarte multă vreme tenis și datorită acestui sport a ajuns să o întâlnească pe Andreea, într-un parc din București.
Ele.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.