CU TUPEU – Ce a încercat să aducă în România un cetăţean ucrainean (FOTO)

0
252

CU TUPEU. În data de 16 septembrie, în jurul orei 11.30, în P.T.F. Siret, jud. Suceava, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetățeanul ucrainean Yuriy K., în vârstă de 41 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Polonia.

Loading...

În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale, cantitatea de 231 kg de tutun.
PIAŢA NEAGRĂ – Contrabanda cu țigări, mai activă vara decât iarna

S-au mai găsit 57 comprimate anabolizante, 1 cruce din metal, o icoana pe lemn şi un triptic. Pentru acestea, conducătorul auto nu a putut prezenta niciun document de proveniență.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării.

Persoana în cauză a fost sancționata contravențional de către organele vamale cu amendă în cuantum de 40.000 lei. De asemenea, icoana, crucea şi tripticul au fost trimise spre expertizare pentru a se stabili dacă aparţin patrimoniului naţional.

CONTRABANDĂ – Prinşi la graniţă cu sute de flacoane de erbicid

Totodată, polițiștii de frontieră au făcut demersuri pentru aplicarea măsurii de interdicția intrării în România pe o perioadă de cinci ani, împotriva cetățeanului ucrainean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here