FĂRĂ INTERNET ȘI TELEVIZIUNE – Un agricultor ar fi secționat fibra optică a RDS RCS. Maramureș, Satu Mare și Suceava, afectate

3
3967

FĂRĂ INTERNET ȘI TELEVIZIUNE   Zeci de mii de clienți RDS RCS din trei județe ale țării, printre care și Maramureș, au rămas ieri pentru câteva ore fără internet și televiziune.

Situația a creat nemulțumire în rândul utilizatorilor, cu atât mai mult cu cât compania nu a reușit să comunice într-un mod prompt și transparent problema. Foarte mulți utilizatori s-au plâns pe rețeaua de socializare Facebook despre situație și lipsa de comunicare. Întreaga situație însă a fost și subiectul unor glume.

Se pare că de vină pentru avaria apărută ar fi un agricultor din județul Satu Mare care, cu un utilaj, ar fi secționat fibra care nu a fost la o adâncime foarte mare. Întregul incident s-a petrecut între localitățile sătmărene Carei și Moftin, conform PortalSM.ro.

Trei județe au rămas fără internet și televiziune prin cablu în jurul ore 17:00. Situația s-a remediat în jurul orei 20:00. În acest timp, echipele de intervenție RDS RCS au intervenit pentru remedierea avariei.

ActualMM

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. Ai de mine și de mine! Tri ore fără internet! Am fi putut să murim cu toții! Doamne-Dumnezeule, oare unde ne-ndreptăm?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.