FAMILIA E DISPERATĂ – Un român a dispărut fără urmă dintr-un spital, în Italia

0
222

FAMILIA E DISPERATĂ  Un român a dispărut fără urmă dintr-un spital, în Italia. Este vorba despre Ilie Horea, de 39 de ani, din Târgu Neamț  care trăieşte în localitatea italiană Rose, provincia Cosenza. Familia a făcut apelul disperat.

Acesta a fost transportat la secția Urgențe a spitalului din Cosenza în dimineața zilei 24 ianuarie 2018, după ce s-a simțit rău. Reprezentanţii unităţii spitaliceşti au declarat că bărbatul decis să plece din spital vineri, 26 ianuarie, refuzând îngrijirile medicale. A părăsit spitalul luând cu el doar telefonul mobil. A lăsat însă documentele de identitate, potrivit presei din Peninsulă, scrie Observator.tv, citat de Libertatea.ro.

Ilie Horea locuia singur în localitatea Rose și lucra la o societate comercială din zonă care construiește și instalează piscine. Rudele au apelat la site-ul „Chi l’ha visto?”.

Ilie Horea are 39 de ani, 1,70 metri înălțime, ochi căprui, păr șaten și corp robust, se mai specifică în anunț. Oricine are informații despre acest bărbat este rugat să se prezinte la cea mai apropiată unitate de carabinieri sau poliție sau să sune la numărul de urgență 112 sau la numărul emisiunii „Chi l’ha visto?” – 068262. În urmă câteva luni, un alt caz șocant de dispariție a ieșit la iveală. O româncă din Londra e dată dispărută de doi ani.

 

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.