EXCLUSIVITATE NAȚIONALĂ – Vezi în exclusivitate pe actualmm.ro marți, 7 iunie, primul interviu video cu primarul Cătălin Cherecheș după victoria obținută la alegerile locale!

5
9478

O echipă a Asociației Free Media, editor al site-ului www.actualmm.ro, a fost astăzi în Cluj pentru a filma un interviu cu Cătălin Cherecheș, care a fost reconfirmat ca primar al municipiului Baia Mare cu un procent record de peste 70%.

Cătălin Cherecheș ajunge în Baia Mare marți, 7 iunie, dată la care vă invităm să urmăriți în exclusivitate și interviul realizat de către www.actualmm.ro!

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

    • Da,direct din inchisoare ajunge iar sus. E primul primar după mulți ani care a făcut ceva pentru orașul pe care îl conduce. Merita o a 2-a șansă, la fel cum și alții au avut mai multe șanse deși poate nu meritau.

  1. Sigur Coalitia pentru Baia Mare o sa curete si la nivel de judet urmele lasate, refugiatii din primarie si apropiatii impusi pe functii, consilierii pe cale de a ramane definitivi pe alte posturi.

  2. cum vine asta?procurorii DNA iau organizat un flagrant,ne cred prosti pe toti cei care il sustinem pe PRIMAR
    DNA INCHIDE SI ELIBEREAZA PE ORDIN POLITIC,daca primarul nostru nu a vrut sa candideze la nici un partid si a mers mai departe cu coalitia hopa DNA II INSCENEAZA UN FLAGRANT
    Domnule primar sa-ti de-a d-zeu putere sa treci peste toate si sa vii acasa pentru ca deja orasul este un dezastru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.