EVENIMENT CULTURAL DE EXCEPȚIE – Concertul de Anul Nou oferit băimărenilor de către Cătălin Cherecheş a atras sute de iubitori ai muzicii culte

2
1210

EVENIMENT CULTURAL DE EXCEPȚIE  În prima zi a noului an, primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, cu binecuvântarea Preasfințitului Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, a oferit băimărenilor un eveniment cultural de excepție. Concertul de Anul Nou a devenit o tradiție în ultimii ani, în Baia Mare.

Pentru că administrația locală a omis pentru prima zi a lui 2017 să includă aşteptată manifestare în programul sărbătorii Iarna Băimăreană, Cătălin Cherecheş s-a simțit obligat moral să ofere în nume personal acest eveniment iubitorilor muzicii culte.

Catedrala Episcopală Sfânta Treime s-a dovedit neîncăpătoare pentru sutele de cetățeni dornici să se bucure de câteva ore de muzică clasică în prima zi din anul nou.

EVENIMENT CULTURAL DE EXCEPȚIE

„Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin am organizat și în acest an, în Catedrala Episcopală Sfânta Treime din Baia Mare, Concertul de Anul Nou. Orchestra Opera Group Project Cluj Napoca sub bagheta dirijorului Cristian Sandu precum și vocile sopranei Diana Țugui, mezzosopranei Cristina Maria Damian, tenorului Ioan Hotea și baritonului Florin Estefan au reușit să ne hrănească sufletele cu un eveniment cultural de excepție. M-am bucurat încă o data să văd că noi, marea familie a băimărenilor suntem o comunitate care știe să aprecieze frumosul. La mulți ani, băimăreni! La mulți ani, Baia Mare!”, a scris Cătălin Cherecheş pe pagina sa oficială de Facebook.

EVENIMENT CULTURAL DE EXCEPȚIE

La manifestare a fost prezentă şi doamna dr. Viorica Cherecheş, recent aleasă de către băimăreni şi maramureşeni deputat în Parlamentul României.

EVENIMENT CULTURAL DE EXCEPȚIE

Credit foto: Mezok Dan

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. MULTUMIM CATALIN pentru tot ce faci pentru noi si pentru Baia Mare in aceste momente in care multi din cei ce ne conduc considera cultura ca ceva ce nu are importanta, dupa parerea lor, ceva ce nu ar trebui sa existe. MULTUMIM pentru lupta ta ca orasul sa revina acolo unde l-ai lasat, chiar daca va fi greu si cu multe obstacole. Multumim ca faci parte din viata noastra si ne-ai aratat o alta cale de urmat pentru prosperitatea orasului. MULTUMIM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.