EVENIMENT – Antrenament inedit al zimbrișorilor băimăreni

0
163

Sportul unește în prietenie iubitorii fotbalului și ai rugby-ului. La inițiativa antrenorilor de la CSM Baia Mare, Adrian Manolache și cel al celor de la FC Mara 2010, Marius Marian, 50 de sportivi din cadrul echipelor de rugby Under 16 și 18 și portarii de la Fotbal Club Municipal Baia Mare și F.C.Mara 2010 au dat dovadă de fair-play în cadrul unui antrenament comun. Scopul manifestării a fost acela de a promova cele două sporturi, ramuri care atrag la stadioane mii de băimăreni.

„După efectuarea în comun a exercițiilor de încălzire și stretching, elemente fundamentale necesare pregătirii unei echipe sau a individului, înaintea antrenamentului propriu-zis, tinerii portari ai celor două echipe sub comanda lui Marius Marian au recurs la o serie de exerciții specifice sportului cu balonul rotund. La rândul lor, zimbrișorii conduși de fostul demi de mêlée Adrian Manolache au folosit elemente specifice antrenamentului de rugby, cele mai gustate fiind cele ale jocului cu balonul respectiv cele specifice pachetului de înaintare”, se arată pe site-ul oficial al echipei de rugby CSM  Baia Mare.

Manifestarea sportivă inedită a fost prima de acest gen iar antrenorii s-au gândit să o încheie cu un meci demonstrativ în care echipele sportive au arătat că sunt prietene. Imediat după finalizarea evenimentului, participanții au decis să reia antrenamentul inedit și în viitorul apropiat.

Credit foto: www.rugbybaiamare.ro

 

ActualMM.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.