EPISCOPUL VITEZOMAN – Preasfinţitul Paisie Lugojanul a rămas fără permis după ce a fost surprins în timp ce conducea cu 170 de km/h 

0
317
foto observator

EPISCOPUL VITEZOMAN Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Timişoara a rămas fără permis de conducere timp de trei luni, după ce a fost prins în trafic cu o viteză mult peste cea legală.

 

Preasfinţitul Paisie Lugojanul gonea pe un drum naţional din Timiş dintre localităţile Denta şi Moraviţa cu 170 de km/h, zonă în care viteza limită era de doar 90 de km/h, potrivit livearad.ro.

EPISCOPUL VITEZOMAN De asemenea, reprezentantul bisericii a fost amendat şi cu suma de 1.500 de lei. Nu a fost doar atât.

Surse din interiorul poliţiei susţin că episcopul a încercat să scape de fapta comisă arătând permisul de conducere al unei femei, care stătea în dreapta sa.

Nu a putut însă să-i păcălească pe agenţii rutieri, care i-au suspendat permisul 90 de zile, i-au acordat între 9 şi 20 de puncte de penalizare şi l-au amendat.

Info

citeşte şi PERCHEZIŢII ÎN BORŞA, MOISEI ŞI BOTIZA – Descinderi la persoane bănuite de comiterea de furt de lemne

CRIMĂ SÂNGEROASĂ LA SIGHET – O femeie a fost tăiată de soţul ei după ce i-a cerut divorţul

O CAUTĂ POLIŢIA – Sava Anca Cristina a dispărut de la domiciliul ei din Baia Sprie

TÂLHĂRITĂ ŞI BĂTUTĂ – O prostituată româncă a fost dezbrăcată, legată cu bandă adezivă şi aruncată dintr-o maşină în mers

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.