EFECTUL PETARDELOR – Un adolescent de 17 ani din Sălsig a ajuns la spital

6
332

EFECTUL PETARDELOR  Polițiștii maramureșeni atrag încă o dată atenția cu privire la faptul că minorilor le este interzisă utilizarea articolelor cu conținut pirotehnic şi că, mai mult, utilizarea acestora poate produce vătămări corporale cu consecințe dintre cele mai grave. Pe lângă acest pericol la care se expun, orice operaţiune cu astfel de articole, efectuată fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Un tânăr de 17 ani, din Sălsig, a ajuns la spital în noaptea de Revelion, cu răni provocate de petarde. Datorită leziunilor suferite la mâini a fost necesară internarea acestuia în spital. Din primele verificări efectuate poliţiştii au constatat că tânărul a achiziţionat mai multe dispozitive pirotehnice de pe un site de pe internet iar incidentul în care a fost rănit s-a produs în momentul în care ar fi încercat să aprindă o petardă. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Alte trei persoane au fost depistate în noaptea dintre ani de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei în timp ce aveau asupra lor materiale explozive. Pe numele acestora poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de efectuarea fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse măsuri legale.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

6 COMENTARII

  1. no da amu mi s-onfundat,amu mi-o dat tata zoli lumanari care pusca,amu m-am betejit la crenji,amu cu ce mai tin io ce-mi da zilnic invatatorul meu sa alupgus!!!

  2. alupigus, gogomane, te-ai gazat, n-ai deschis fereastra, de ce te crezi showman ?! … Normal, cand halesti Tort de fasole frecata , sa fie razboi chimic in mintea voastra la sanatoriu !!! … Napoleon, Nelson, nu ti-au dat primul ajutor ?! [ iutuc , uitate in buletin ] … P.S. apropo , sa-ti trimit deodorante pt. imbalsamare sau preferi suzeta antitabac a lui dr. showman ?! @@@

  3. mno,iara nu mai stiu care dobitoc sunt,amu iscalesc cu numele lu tata zoli,altadata ma cred dr.da noroc de la `mnezo,ca invatatorul meu la care-i alupgus ma aduce cu seva lui aia buna cu labele pe pamant,nu-mi traba mult,o portie si gata-mi revin din dr.[dobitoc retardat],ioi de mine,mintenas cum dracu oi mai semna,ca nu-s cu tata tziglele pa casa!!!!

  4. alupigus, gogomane, ce-ai patit, ti-a explodat suzeta antitabac flambata intre ochi, a lui dr. showman ?! … Amu te crezi, doftor ?! … Eu si ma-ta mare , am vrut sa te facem tractorist ! … Tu nu, doar in politica ai vrut, de fapt politica este tot un fel de sanatoriu, tu de exemplu esti deputat alupigus ciciolina in parlamentul de la Socola … ghinion sau nu [ vorba lui iohannis ] esti bucuria lui napoleon si nelson … P.S. apropo, cu Vadim te-ai intalnit ?!

  5. amu tata zoli,iarta-ma,eu tot dr showman al tau raman,ca doara tu mi-ai pus alea doua litere in fata numelui si mi-ai zis sa le port cu nealcosag,si ca ele inseamna dobitoc retardat,si uai ce mandru sunt,eu fiind showman coptilu tau ala retardat,cate-o data ma cred alupigus,alta data ciomu,ba si tata zoli,dar meseria pe care o stiu este sa gus alup la boschetarii mei,invatatorul meu alupigus m-a invatat!!!

  6. alupigus, ciciolina, ai prins drag de dr. showman sau de suzeta ?! … Am pus si fainosag, te gadila bine la limbutza ?! [ ca si-n reclama pate ardealul ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.