DUPĂ SCANDALUL PLĂȚII SALARIILOR – Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, și-a dat demisia

0
135

DUPĂ SCANDALUL PLĂȚII SALARIILOR  Demisia ministrului Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a fost acceptată de prim-ministrul Mihai Tudose, au declarat, pentru AGERPRES, surse guvernamentale.

Loading...

Ministrul Adrian Țuțuianu a anunțat, marți, că i-a lăsat premierului Tudose demisia sa de la conducerea MApN. „Am lăsat o demisie, urmează ca primul-ministru să o aprecieze”, a spus Țuțuianu, marți, la Antena 3.

El a invocat „proasta comunicare” pe subiectul plății sumelor aferente soldelor/salariilor de la nivelul sistemului militar.

Eu am recunoscut în fața premierului că am greșit și în comunicarea cu domnia sa, pentru că nu l-am informat în timp util de această situație, și în al doilea rând că n-am comunicat în cursul zilei de astăzi cu presa (…) datorită programului, nu din alte motive. (…) I-am spus că, dacă asta e o soluție care repară lucrurile, eu mi-o asum pentru că sunt un om serios. Mi-a spus că această analiză o face domnia sa„, a arătat Țuțuianu.

Ministrul Apărării a precizat că a avut, marți, o întâlnire cu șeful Executivului, în care premierul i-a reproșat modul în care a comunicat în privința salariilor și drepturilor personalului din sistemul militar. Țuțuianu a dat asigurări că nu există probleme de natură financiară privind plata salariilor din sistemul militar.

Sursă info.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.