DRASTIC – Vitezomani sancţionaţi de poliţiştii din Vişeu de Sus

0
171

DRASTIC Conducătorii auto care s-au deplasat ieri pe DN 18 Leordina – Moisei şi care au călcat prea tare pedala de acceleraţie au fost sancţionaţi de poliţişti cu amenzi în valoare de aproximativ 40.000 de lei. Opt dintre ei au rămas fără permis de conducere.

DRASTIC Poliţiştii din Vişeu de Sus au organizat ieri, 16 august, o amplă acţiune pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere produse de şoferii care depăşesc regimul legal de viteză.

Astfel, poliţiştii au verificat peste 70 de autovehicule care se deplasau pe DN 18 Leordina – Moisei şi pentru neregulile constatate au aplicat 64 de sancţiuni contravenţionale. 60 dintre sancţiunile aplicate au fost depăşiri ale limitelor legale de viteză.
Valoarea sancţiunilor aplicate s-a ridicat la suma de aproximativ 40 000 de lei. De asemenea au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice opt permise de conducere.

Circulaţi cu viteză moderată, adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic! Viteza excesivă sau neadaptată la particularităţile de drum şi de trafic generează accidente grave de circulaţie!
Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare, evitând depăşirile care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat se dovedesc extrem de periculoase. Conduceţi cu multă atenţie şi răbdare şi pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.