DOSARE PENALE ÎN WEEKEND – Două mașini ridicate și aproape 36 de mii de pachete cu țigări confiscate de polițiști în timpul unei acțiuni de combatere a contrabandei cu tutun

0
166

DOSARE PENALE ÎN WEEKEND  Prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun rămâne o prioritate a poliţiştilor maramureşeni iar activităţile specifice desfăşurate pentru depistarea şi tragerea la răspundere penală a persoanelor care depozitează, transportă şi comercializează ţigări de contrabandă au continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat în trafic două autovehicule folosite la comiterea unor astfel de activităţi infracţionale.

Au fost ridicate în vederea confiscării 35 700 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. 28.700 pachete au fost ridicate de către poliţiştii Secţiei 5 Ocna Şugatag iar 7 000 de pachete au fost ridicate de către poliţiştii din Baia Sprie.

Totodată, poliţiştii au dispus indisponibilizarea unui autoturism şi a unei autoutilitare, cu care erau transportate ţigările.

În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere penală.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.