DUMNEZEU SĂ ÎL ODIHNEASCĂ ÎN PACE! – Gheorghe Dinu s-a stins din viață

0
2522

Conferențiar universitar dr. la Centrul Universitar Nord, Gheorghe Dinu, cel de la care au învățat meserie la superlativ generații întregi de studenți, s-a stins din viață. Aceasta din păcate este o știre pe care niciunul dintre cei care îl cunosc și au lucrat cu el nu și-ar fi dorit să o publice vreodată…

Gheorghe Dinu și-a pus amprenta pe mass media maramureșeană, fiind extrem de apreciat de către colegi și colaboratori. Va rămâne în memoria tuturor celor care au lucrat cu el, ca un exemplu de profesionalism și dăruire.

În ultimele zile, Gheorghe Dinu s-a aflat în comă, fiind internat la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare. Pe rețelele de socializare, apropiații s-au mobilizat și au desfășurat o adevărată campanie, acesta având nevoie de sânge.

Din păcate, Gheorghe Dinu s-a stins din viață noaptea trecută. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei sale!

Vom reveni în cel mai scurt timp cu detalii privind înmormântarea sa, spre informarea celor care doresc să îi aducă un ultim omagiu…

ActualMM

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.