DOLIU ÎN FOTBALUL MARAMUREȘEAN – Florin Cosmin Sima de la Bradul Groșii Țibleșului a încetat din viață în urma unui accident

4
3804

DOLIU ÎN FOTBALUL MARAMUREȘEAN În urmă cu puțin timp, Florin Cosmin Sima – jucător legitimat la Bradul Groșii Țibleșului (Liga 4, seria Sud) – a încetat din viață.

Tânărul fotbalist în vârstă de 24 de ani fusese cu tractorul la muncă la câmp, dar a suferit un accident şi s-a răsturnat cu utilajul, suferind multiple răni, conform VasileDale.ro.

Din păcate manevrele de resuscitare nu au avut succes, tânărul decedând.

Meciurile de juniori și seniori dintre Bradul Groșii Țibleșului și CS FC Suciu de Sus (din etapa 7 a Ligii a patra), planificate pentru duminică, 14 octombrie, se amână.

Înaintea tuturor partidelor de fotbal organizate de AJFMM în acest final de săptămână se va ține un moment de reculegere în memoria celui care a fost Florin Cosmin Sima.

Asociația Județeană de Fotbal Maramureș transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Foto: Facebook

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

  1. am spus in urma cu vreo 5 ani ca ar trebui sa fie obligatorii barile si plasa de sarma la toate tractoarele. de atunci au murit macar vreo 20 de oameni din cauza ca au fost prinsi sub. Pacat de acesti oameni si de acest tanar. RIP

    • Bravo, ai creier de PRM-ist! Explica si cam cum crede singurul tau neuron, ca se poate aplica, din moment ce multe tractoare nici nu sunt inmatriculate sau inregistrate, nu au nevoie de ITP, sunt conduse de retardati? Pe vremuri, cand toate tractoarele erau ale statului, sa fii tractorist, trebuia sa faci un curs, ti se facea periodic uninstructaj de protectia muncii, dar azi orice prost, fara scoala, fara permis, se plimba cu tractorul, cu remorci improvizate si rezultatul se vede, cel putin un prost moare lunar, ca se rastoarna cu tractorul, fara cabina, doar in zona noastra.

      • @ Ciomu, si asta iti da motive sa vorbesti asa? …. „creier de PRM” … „singurul tau neuron” ??? Foarte frumos! Ai dat si tu dovada prin comentariul tau ce cult esti….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.