DNA ÎN BAIA MARE – Ar fi fost ridicate documente care vizează una dintre firmele consilierului local Gheorghe Gligan

14
2062
Sursă foto: Pagina de Facebook a consilierului Gheorghe Gligan

DNA ÎN BAIA MARE  Ofițeri judiciari din cadrul Biroului Teritorial Cluj al DNA s-au prezentat astăzi, încă de la primele ore ale zilei, la societatea Vital.

Surse ale colegilor de la Emaramureș arată că în vizorul anchetatorilor ar fi una dintre firmele deținute de către jurnalistul/consilier local Gheorghe Gligan. Ar fi vorba de SC Megatronic SRL.

Anchetatorii și-au petrecut întreaga zi la sediul societății și, se pare că, au solicitat numeroase documente care au legătură cu activitatea firmei. Până în acest moment nu avem informații oficiale despre acțiunea DNA. Vom reveni cât de curând cu amănunte.

Știre în curs de actualizare.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

14 COMENTARII

  1. Iata cum acesti porci de orice provenienta catarati in functii politice ,, platiti din banii nostrii publici cu neste salarii extrem de mari isi mai fac bani prin hotie, evaziune, furt clar. etc.. vom vedea daca negulestii de Baia Mare il vor trimite 5-10 ani la Gherla,, hai oneistii,, negulestii,, kovesistii,,etc…

  2. Mda , ioan nu si-a luat pastila … Catalin , tu nu ai nici un amestec ?! … P.S. apropo, doar nu este acuzat ca a infulecat lebedele din Austria ?! …

  3. Era cazul ca şi pe „nespalatul” asta sa îl scuture cineva😃 Prea a ajuns orasul asta pe mana unora certati cu morala si legea…şi uneori cu sapunul😃😃😃

  4. @A.. Piți tu te bagi in seama cu mine?? Repede ai sarit sa scrii unde comentez eu , tu fiind complet pe dinafara cu subiectul. Fă, spre cult ta generala, pe „haiducul” asta cu coada il stiu de acum mai bine de 30 ani, de cand haladuia prin cart. Garii😃😃 cred ca tu atunci erai eventual in stadiu d proiect sau „udai” scutecele .

  5. je sau jeana de la pirita ? ‘ Haiducul, nespalatul ” asta te-a refuzat cumva, obraznicatura aflata la menopauza ? ” Apropous” limbajul cu fa si piti , nu se ” invata” la scoala aflata langa centura ?

  6. Je m-ai penseaza parul de pe limba, expirat-o ! Daca nu vrei bideu poti sa fi buda din fundu curtii, de fapt tot nasoala esti in orice ipostaza .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.