DIN CAUZA UNOR GLUME – Fost primar din Băicoi, bătut într-un restaurant

0
221

DIN CAUZA UNOR GLUME  Un primar controversat, condamnat pentru conflict de interese, a fost bătut crunt într-un restaurant din localitatea pe care a condus-o. Ciprian Stătescu, fostul primar al orașului Băicoi a fost implicat într-un scandal în cursul serii de joi la un restaurant din localitate.

Fostul primar se afla la masă cu încă două persoane într-un local din orașul Băicoi. Se pare că aceștia au început să spună glume nepotrivite de față cu femeile din local. Administrația localului l-ar fi atenționat pe acesta să înceteze, moment în care fostul primar i-ar fi tras un pumn patronului.

Totul a degenerat într-un adevărat scandal. În timp ce se îmbrâncea, fostul primar ar fi căzut cu piciorul într-una dintre sticlele sau farfuriile răsturnate pe jos, tăindu-se în zona genunchiului, motiv pentru care a și ajuns la spital, potrivit ziarulincomod.ro.

Acesta a fost luat cu targa de la fața locului și dus la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii prahoveni, însoțiți de mascați, s-au deplasat la fața locului pentru cercetări.

Sursă

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.