DIN CASĂ – Tăriceanu nu-i așa bolnav cum pare…

0
429

Un comunicat oficial al Senatului României i-a făcut pe mulți să tresară. Al II-lea om în stat nu s-ar simți foarte bine și a trebuit să lipsească o zi de la muncă pentru a merge la medici și a intra în investigații medicale aprofundate.

”Pe fondul unor activităţi politice intense care l-au solicitat fizic în mod deosebit coroborate cu o dietă alimentara hipocalorică, domnul Călin Popescu-Tăriceanu a manifestat o stare de slăbiciune, motiv pentru care medicii i-au recomandat o reducere temporară a activităţilor şi o ajustare a dietei”, se arată în comunicatul Senatului.

Adevărul pare să fie altul. Duminică seara a avut loc o ședință deloc liniștită a conducerii ALDE ”în care lui Tăriceanu i s-a arătat foarte clar că în cazul în care nu acceptă să candideze la Primăria Capitalei partidul va suferi un eșec de proporții la locale”, susțin surse de la vârful ALDE pentru STIRIPESURSE.RO

Presiunile vin atât din partea fostului PC, dar și a foștilor liberali din PLR, iar presiunea crește din ce în ce mai tare pe fondul zvonurilor că Traian Băsescu ar intra în cursă și deci PMP va avea șanse mult mai mari să producă surprize decât ALDE care s-ar vedea exclus de la orice tip de negociere care să conteze în viitoarea arhitectură politică.

Ori Călin Popescu Tăriceanu nu prea ar avea chef să candideze: ”E foarte comod și nu s-ar baga de nici o culoare în cursa asta. Speră să îl convingă pe Sorin (n.a. Sorin Cîmpeanu, fostul ministru al Educației și prim-ministru interimar) să intre și el doar să îl susțină”, mai susțin sursele citate.

Altfel… susțin cei din ALDE nu s-ar justifica comunicatul catastrofic dat de biroul președintelui Senatului în contextul în care dacă ar fi fost simple probleme cu dieta nu ar fi fost necesar un asemenea anunț public.

Pe de altă parte sunt se pare și probleme mai aplicate. Șeful Senatului ar fi luat ceva proporții ”și nu îl mai încăpeau costumele”, susțin apropiații săi și ar fi trecut pe o dietă drastică eliminând din meniul zilnic painea, cartofii și pe cât se poate prăjiturile (fiind un mare fan al dulciurilor).

Sursa: stiripesurse.ro

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.