DEZVĂLUIRI DIN INTERIOR – Țigările electronice IQOS strâng date despre cei care le folosesc. Reprezentanții firmei nu neagă informațiile

2
1441
Foto: go4it.ro

DEZVĂLUIRI DIN INTERIOR   Alături de telefoanele inteligente, reţelele sociale şi diferitele aplicaţii, dispozitivele electronice de fumat colectează şi ele date despre cei care le folosesc. Potrivit agenţiei Reuters, dispozitivele iQOS ar avea capacitatea de a stoca informaţii despre obiceiurile utilizatorilor, cum ar fi câte fumuri trag pe zi sau câte ţigarete.

Dezvăluirea a fost făcută de un fost angajat al companiei americane Philip Morris. Conform acestuia, datele ar putea să fie folosite în scopuri comerciale.

Contactaţi de Reuters, reprezentanţii firmei nu au neagat informaţii. Au precizat însă că datele colectate nu sunt legate de un consumator anume, ci doar de dispozitivul pe care acesta îl foloseşte.

 

Sursă info: Digi24

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Mda, asta e grav! Dupa CNP-ul la care erau alergici PSD-istii, pasapoartele cu cip, de care era alergica BOR, acum e problema de siguranta nationala, daca se afla cate pufuri trag, si din care… Unde e problema si pericolul, ca eu nu vad? IQOS, tocmai de asta distribuie gratuit, pt teste, tigara lor, sa vada parerea consumatorilor, sau a posibililor consumatori. Ca e vorba de un rebut, scosla repezeala dupa ce cei de la kent au incercat ceva similar, e alta treaba, dar stirea e a la cancan, libertatea. Tigara nu stocheaza informatii, nici nu are cum, nici nu poate transmite, clientii care au testat gratuit 5 pachete de tigari, sunt sunati si intrebati ce parere au. De la realitate la stiri de senzatie a la OTV, e distanta mare. Mai folositi si voi neuronul pus la dispozitie gratis, nu doar dati coppy-paste la stiri de doi lei.

  2. Mda… ciomu este de fapt contrabandist … N-am stiut de ce je vs alupigus intra in sevraj cand apare ciomu pe net … Ciomule, ai sistat tzigarile eco recoltate de pe Craica pt. Je ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.