DESCOPERIRE MACABRĂ LA APA – Un cioban a murit după ce a băut un litru de spirt sanitar

11
708

DESCOPERIRE MACABRĂ LA APA   Caz grav ieri, 6 martie, în județul Satu Mare. Un bărbat a fost găsit fără suflare la o fermă.

Polițiștii au reușit să afle identitatea bărbatului găsit mort. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care lucra ca și cioban la o fermă situată între localitățile Iojib și Apa.

Potrivit ultimelor informații, se pare că bărbatul a murit în urma unui stop cardio respirator, după ce ar fi consumat mai mult de 1 litru de spirt sanitar.

Corpul neînsuflețit al bărbatului va fi depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efecturării autopsiei.

 

Sursă info și foto: PortalSM.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

11 COMENTARII

  1. Gresit alupigus ! TU ai vrut doar botox in buze !!! Belitura de care vorbesti, ti-a fost facuta la tomberon cand ai ciordit coaja de paine de la un caine maidanez ..No bine am zis?

  2. Gresit alupigus ! TU ai vrut doar botox in buze !!! Belitura de care vorbesti, ti-a fost facuta la tomberon cand ai ciordit coaja de paine de la un caine maidanez ..No bine am zis?

  3. esti in fibrilatie ciomule,sau numai ai diluant sa tragi pe nas,din tomberon te-au tras pe tine maidanezii cind cautai pungi pentru tras pe nas diluant,ha,ha,ha.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.