DEDICAȚIE PENTRU DRAGOSTE – Trupa Compact lansează single-ul şi videoclipul “La Mulţi Ani, Iubirea Mea” (VIDEO)

0
321

Cu mii de concerte la activ, opt albume lansate și zeci de hituri pe buzele fanilor, Compact revine în atenția publicului cu un nou single, “La Mulți Ani, Iubirea Mea…”, pe care îl dedică tuturor celor care cred în puterea dragostei.


Compusă de Compact și produsă în studiourile Hahaha Production, piesa “La Mulți Ani, Iubirea Mea” este doar începutul unei frumoase colaborări. “Echipa Hahaha Production a făcut mai multe variante la piesă, dar Paul a ales-o pe asta pentru că a fost cea mai apropiată de stilul Compact”, spune Smiley.
Liderul trupei Compact, Paul Ciuci, mărturisește: “Eu sunt tare bucuros să lucrez cu echipe atât de tinere și profesioniste precum cea a lui Smiley, a casei de discuri Cat Music și cu fetele de la HTag PR. Piesa asta este despre toate felurile de iubire: cea de părinte, de copil, de frate, de iubită, de aproape”.
Paul Ciuci (voce, chitară), Aurel Vasilescu (tobe), Adrian Kiseleff (clape) și Alex Miu (bass), cei patru membri Compact, ne arată cum iubirea devine limbajul universal al gesturilor mici, dar de impact. În clipul regizat de către Richard Stan & Claudiu Stan, protagoniști sunt 3 actori consacrați de teatru și film, Cristi Iacob, Alexandra Velniciuc și Adriana Nicolae. Pe lângă povestea în sine, aceea a unei mame ocupate și a unui tată iubitor și grijuliu, videoclipul ilustrează și o lecție de viață, prin personajul interpretat de către Adriana Nicolae, cu deficiențe auditive, care, în ciuda acestora, nimic nu o împiedică să își manifeste sentimentele.
De-a lungul anilor, trupa Compact a adus emoția în inimile îndrăgostiților cu hituri precum “Fata din vis”, “Pe tine te-am ales”, “Cântec pentru prieteni”, “Mi-e tare dor de tine”, dar și prin miile de concerte susținute în toată țara timp de 38 de ani, cântând totodată și pe aceeași scenă cu Bonnie Tyler, Europe & Scorpions. Pe lângă lansarea noului single, trupa Compact pregătește noi proiecte alături de Hahaha Production, iar anul viitor va pune în scenă un spectacol impresionant alături de numeroși colaboratori.

vezi video aici

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.