DE ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE – Vezi ce le transmite primarul Cătălin Cherecheș polițiștilor

2
1207

De Bunavestire, în fiecare an, se aniversează și ziua Poliției Române. Cu această ocazie, primarul municipiului Baia Mare a remis un mesaj adresat tuturor celor care activează în poliție. Vă redăm mai jos integral mesajul lui Cătălin Cherecheș.

„Astăzi, de Buna Vestire, aniversăm Ziua Poliției Române. În această zi de sărbătoare cer demnitate şi respect pentru poliţişti!

În numele meu şi al băimărenilor care sunt beneficiarii direcţi ai activităţii de zi cu zi a celor care lucrează neîncetat pentru a asigura liniştea şi ordinea publică a oraşului, siguranţa personală şi a bunurilor fiecăruia.

Tuturor celor care au adus cinste României prin alegerea acestei meserii, le mulţumesc pentru că reprezintă o entitate de valori care constituie coloana vertebrală a stabilităţii naţionale.

Vă felicit pentru exemplul de moralitate şi cinste, pentru spiritul civic şi responsabilitatea cu care zi de zi, în pofida greutăţilor şi a sacrificiilor, vă faceţi datoria. Respect!

Cu preţuire, Cătălin Cherecheş, Primarul municipiului Baia Mare”

Sursa info şi foto Catalin Cherecheş / Facebook

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Dar polițiști nu mai sânt numai de sex feminin.oare de ce nu ai făcut poze si cu ei.”prietenii știu de ce!!!”

  2. Mulțumesc pentru acest spațiu ! Pot sa le spun si eu tuturor polițiștilor mult succes in activitate și vreau să știe că suntem și din aceia care le apreciem munca , chiar o cunoaștem și suntem cu ei ! O rugăminte : învățați să ne priviti că cetățeni ( prezumția de nevinovăție ) și nu ne priviti urat pe cat posibil nici la proba contrarie . de

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.