DE LA 1 SEPTEMBRIE – Primarul Cherecheș i-a convins pe reprezentanții Urbis să repună linia 4 pe traseul obișnuit

14
5422

DE LA 1 SEPTEMBRIE   1 septembrie aduce modificări noi la transportul în comun de pe raza municipiului Baia Mare. Mai exact, linia 4 revine la vechiul traseu după ce primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș i-a convins pe reprezentanții societății Urbis să ia această hotărâre. Decizia de a iniția acest demers a venit în urma solicitărilor din parte cetățenilor municipiului Baia Mare.

În luna august a anului 2016, funcționari neinspirați și lipsiți de respect față de cetățenii orașului, au folosit perioada în care Cătălin Cherecheș a fost obstrucționat abuziv să muncească pentru Baia Mare ca și primar, printre multe „nenorociri” făcute au modificat și vechiul traseu al liniei 4, legătura între cartierul Gării și Vasile Alecsandri, pe bulevardul Decebal și Piața Izvoarele, rută cu care călătorii erau deja obișnuiți. După mai multe solicitări venite din partea băimărenilor, primarul Cătălin Cherecheș i-a determinat pe reprezentanții societății Urbis să revină la vechiul traseu. Astfel, începând cu data de 1 septembrie, autobuzul care circulă pe linia 4 va avea următorul traseu:

Mărgeanului – Dorna – Semilună – Spital Județean  – Confstar – Pietrosul – Piața Revoluției – Piața Izvoare – Emil Racoviță – Cătălina – Kaufland 2 – Poligon auto –  Păltinișului – Epsilon – Center Grănicerilor – Mărășești – Liana – Plugarilor – Piața Izvoare (strada Cloșca) – Horea – Spital Infecțioase – Piața Minelor – Stadion – Energoterm – Buclă – Planetariu – Spital Județean – Meda – Semilună – Autogară – Mărgeanului.

Sunt multe detalii care determină calitatea vieții într-un oraș, și un astfel de detaliu la care am rezonat și acționat cu maximă hotărâre, a fost cel legat de readucerea pe traseul inițial, binecunoscut de băimăreni, a uneia dintre cele mai importante rute de transport în comun, respectiv linia 4. Chiar dacă dețin o funcție de autoritate, nu mi-a fost ușor să mă lupt cu mințile obtuze ale unora pentru care cetățeanul și dorințele lui sunt neimportante în raport cu câțiva lei pe care oricum îi regăsim în suficient de multe cheltuieli fără rost. Așa cum i-am obișnuit pe băimăreni, mi-am făcut datoria și de această dată.

Îi invit pe cei care au folosit până acum acest traseu să îl readucă în viața lor cotidiană și, în curând, toți cei care utilizează serviciile Urbis vor constata modernizarea radicală și a flotei de autobuze și troleibuze, Primăria Municipiului Baia Mare urmând să achiziționeze, până la începutul anului viitor, aproximativ 40 de mijloace de transport ecologice, la cele mai înalte standarde tehnice și de confort”, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

De asemenea, pentru decongestionarea circulației rutiere de la Piața Izvoare –strada Andrei Mureșan – strada Gheorghe Șincai, linia 3/11, să circule din 1 septembrie pe un traseu mai logic, și anume Piața Izvoare – strada 22 Decembrie – Piața Revoluției. Astfel se va suprapune, pe strada 22 Decembrie, circulația troleibuzelor cu cea a autobuzelor, aspect aprobat și de către Comisia de Circulație a Municipiului Baia Mare.

ActualMM

 

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

14 COMENTARII

 1. „Primarul Catalin Chereches a convins, a hotarat, a facut”.

  Imi vine sa vomit. Stiu ca acest mesaj nu va aparea pentru ca ActualMM a ajuns un ziar comunistoid, exact ca Flacara pe vremuri. Dar mesajul e mai mult pentru asa-zisii „ziaristi” (facuti la Bogdan Voda).

  E penibil. Chiar daca ati devenit „ziarul primarului”, e deja exagerat de penibil sub toate aspectele. Daca era o campanie subtila pro-primar era altfel de „digerat” inclusiv de catre cititorii care au alte orientari politice. Dar ce faceti voi e exagerat de penibil… e „vomitiv”.

  Este clar ca faceti la comanda dumisale, dar uitati-va putin si la traficul (pe Internet) al ziarului……

  • Stai, ca asta nu-i nimic! Asteapta stirea urmatoare, cand vor anunta ca primarul va conduce autobuzele, in timpul mersului va si controla biletele, va amenda toti tiganii care fac blatul.

 2. Să facă să meargă toate autobuzele prin Centru Vechi de când a fost primar Cristian Anghel..dar Cherecheș nu a mai lăsat să meargă prin Centru Vechi…?

 3. Refacerea vechiului traseu pentru autobuzul 4 este o masura foarte buna pentru foarte multi calatori.Indiferent ce credem sau nu credem despre dl primar Chereches Catalin – pentru aceasta interventie, pentru aceasta mmasura de indreptare a autobuzului nr 4 pe un traseu solicitat de tot mai multi calatori, edilul trebuie felicitat !

  • Pocăința nu inseamnă sa renunți la credință, eu când asa zisi predicatori cum sar in sus de parca-i scapa la toaletă, mă întreb cine sunt asa de creduli să creadă că mântuirea se obține doar din credință, și mai aud de la mucoșii de pastori fără teologie ca „Isus” (care din aramaica se traduce ca asin) la Nunta din Cana Galilei a transformat apa in … MUST!
   Și apropo, de ce crezi ca islamiștii, musulmanii accespte aceste „culturi”, și nu suportă ortodocșii? Nu va-ți pus niciodata această întrebare!? Vă recomand să citiți cartea Evadare din iad de Norica Ion, poate Dumnezeu vă va deschide ochii să vedeți Adevărul.

 4. uau ce bine ca a modificat traseul,acum traseul trece fix pe la tomberonul meu de gunoi,doar salt capacul gozaritzei si sar direct in autobuz,ce misto!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.