DE INTERES PUBLIC – Băimărenii pot beneficia de alimentare cu apă și canalizare mai ieftine. Aflați cum!

1
1361

DE INTERES PUBLIC  Începând cu data de 27 septembrie 2018, băimărenii pot beneficia de alimentare cu apă și canalizare mai ieftine. La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, a fost adoptată Hotărârea Consiliului Local nr. 511.

Aceasta prevede acordarea de ajutoare lunare de la bugetul local pentru familiile și persoanele singure cu domiciliul în Baia Mare, care au media veniturilor bănești nete lunare sub salariul minim brut pe țară garantat la plată, pe membru de familie în vederea plății serviciilor de alimentare cu apă și canalizare.

Mi-aș fi dorit reducerea tarifelor pentru toți cetățenii, din păcate însă nu este o decizie pe care o poate lua exclusiv primarul”, arată Cătălin Cherecheș într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.

Mai multe detalii despre cum puteți accesa acest sprijin găsiți în documentele pe care le puteți descărca de pe site-ul municipiului Baia Mare dând click pe acest link: http://www.baiamare.ro/ro/Administratie/Consiliul-Local/Hotararile-consiliului-local/Sedinta-din-27-Septembrie-2018/H.C.L.-nr.-511-din-27.09.2018/

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Mda … Pe langa politica, sistemul de sanatate , VITAL S.A. are loc pe podium, adica smenari, pungasi cu pedigree … Catalin cum este posibil sa ajungi sa platesti apa mai scumpa ca si gazul sau curentul care-l folosesti non stop ?! … Apometrele , cine le verifica ?! … Cine consuma mii de litrii pe luna, doar nu locuim intr-un Acvariu ?! … Pana cand continua HOTIA ?! …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.