DE INTERES – Cardurile pentru transportul gratuit al elevilor și studenților vor fi eliberate prin unitățile de învățământ

2
1671

DE INTERES  La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, Consiliul Local al Municipiului Baia Mare, întrunit în ședință extraordinară în data de 08.10.2018, a adoptat Hotărârea nr. 535/2018 privind eliberarea gratuită a cardurilor pentru elevii care domiciliază în Baia Mare și frecventează cursurile instituțiilor de învățământ preuniversitar de stat din Baia Mare, dar și pentru studenții băimăreni cu vârsta sub 26 de ani.

Aceste documente destinate tinerilor care folosesc mijloacele de transport în comun pe raza Municipiului Baia Mare, au o valabilitate de șase luni, fiind eliberate pe tot parcursul anului și intră în vigoare de la data de 01.11.2018.

Cardurile gratuite se distribuie elevilor de către unitățile de învățământ preuniversitar, respectiv universitar unde studiază. În prealabil unitățile de învățământ vor transmite către SC URBIS SA și Primăria Municipiului Baia Mare tabelele nominale cu elevii, respectiv studenții care solicită cardurile gratuite.

Elevii și studenții care utilizează mijloacele de transport în comun sunt invitați să se prezinte la secretariatele unităților de învățământ, respectiv universitare unde studiază.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Dc numai elevi și studenți au gratis pe raza municipiului Baia Mare dc nu au și până vârsta de la 26 de ani până la 40 de ani..?asta știi ce înseamnă campanie nesimțită a primarului Cherecheș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.