CUMPĂRĂTURI INTELIGENTE LA AMBIANCE DECO – Să ne pregătim din timp sufletul, dar și casa pentru Crăciun. Ai finalizat lista de cadouri?

0
829
Intrăm curând în Postul Crăciunului, perioadă în care cumpătarea și faptele bune trebuie să ne fie cuvinte de ordine. Această perioadă ne pregătește sufletește de cea mai frumoasă sărbătoare creștină, Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos. Cu mic, cu mare, așteptăm cu nerăbdare sărbătorile de iarnă, Crăciunul și Anul Nou, momente în care familia se adună, când există acea comuniune în iubire și pace pe care ne-am dori-o în permanență.

Pe lângă cele care țin de credință și suflet, de pregătirea personală pentru această perioadă frumoasă din an, începem să ne facem liste. Liste de cumpărături, de cadouri, din dorința de a le face o bucurie celor dragi, celor pe care îi iubim. Pentru că nu este nimic mai frumos decât să oferim celor din jurul nostru atenție, zâmbete, înțelegere și iubire, dar și daruri care aduc bucurie indiferent de vârstă.
Grijile financiare nu ne ocolesc pe niciunul, de aceea e indicat să avem din timp liste cu tot ceea ce avem de achiziționat, de la cele care țin de masa festivă, până la decorațiuni care să lase amprenta sărbătorilor de iarnă în casele noastre și, negreșit, la cea cu darurile pe care le vom oferi. La Ambiance Deco au început deja să sosească decorațiuni deosebite pentru Crăciun! Tot aici putem găsi de pe acum diverse cadouri pentru familie și prieteni, pentru că la Ambiance Deco oferta este una generoasă, pentru toate gusturile și buzunarele. 

Evită agitația de dinainte de Crăciun, fă-ți cumpărăturile din timp. La Ambiance Deco găsești de pe acum decorațiuni și cadouri

Nu știu voi cum sunteți, dar eu când mă gândesc la toată agitația dinaintea sărbătorilor de iarnă, parcă îmi mai pierd din entuziasm. De aceea, de câțiva ani, prefer să pregătesc din timp listele cu ceea ce am nevoie și încep să le achiziționez din timp. Astfel, reușesc să scad și din presiunea financiară, nefiind nevoită să scot deodată sume mari din buzunar, dar evit și rândurile, aglomerația și agitația. Evident, cel mai la îndemână este să încep cu decorațiunile, nelipsite an de an, deoarece îmi doresc să creez acasă o atmosferă caldă și frumoasă, în ton cu cele mai frumoase sărbători, cele de iarnă. Tot din timp am făcut și listele de cadouri, m-am interesat ce își doresc cei dragi și prietenii, iar la momentul potrivit, frumos ambalate, le voi așeza sub brad. Mă bucur că în Baia Mare am un loc special, bine aprovizionat, de unde pot să le achiziționez pe toate, de la obiectele de decor care vor lăsa asigura senzația feeriei de iarnă în casă și până la cadouri. Ambiance Deco este, fără doar și poate, magazinul ideal pentru cei care ne dorim să facem cumpărături inteligente pentru casă și familie.

La Ambiance Deco am găsit decorațiuni și cadouri care vor aduce bucurie pentru bunici, părinți și prieteni

Înainte să definitivez listele pentru sărbătorile de iarnă, am dat o raită prin magazine. Până acum, am reușit să găsesc câteva decorațiuni frumoase, scoase parcă dintr-un basm, dar și cadouri pentru familia mea și prietenii apropiați. Toate astea, la Ambiance Deco. Pentru casă am ales câteva decorațiuni cu oameni de zăpadă și Moș Crăciun, elfi și cizmulițe colorate și, desigur, nelipsitele lumânări lucrate special pentru sărbătorile de iarnă. Ele se vor regăsi pe masa festivă alături de câteva obiecte de ceramică speciale, care vor da o notă elegantă. În ceea ce privește cadourile, am ales reușit deja să aleg o mare parte, după cum urmează:
Pentru mama am ales un set de ceai, din porțelan australian Carmani, despre care puteți afla mai multe AICI. Ne place să stăm adesea cu câte o cană aburindă în mână și să ne povestim ce am mai făcut de când nu ne-am văzut. După acest Crăciun momentul ceailului va fi unul și mai special, deoarece îl vom sorbi din obiecte atent lucrate, niște mici opere de artă pe care le-am putut achizționa la un preț surprinzător de mic. Ce fericită va fi mama, îi plac foarte mult porțelanurile și pe acestea sigur le va adora.
DOAR LA AMBIANCE DECO BAIA MARE ambiance-deco-11
Bunica se plângea recent de tacâmurile de argint, moștenite de la bunica ei, care sunt din ce în ce mai greu de întreținut și curățat. La fel ca oricare bunică, preferă să împartă pensia rămasă după plata facturilor, între copii și nepoți, surprinzându-ne cu fiecare ocazie cu câte un mic cadou. Nu ar cumpăra niciodată ceva pentru ea, pentru că preferă să se gândească la noi, draga de ea. De Crăciun va primi din partea mea un set de tacâmuri frumoase, elegante, achiziționate tot de la Ambiance Deco, de care știu sigur că se va bucura foarte mult. Și mesele gustoase din fiecare duminică vor avea loc de acum fără efortul pe care îl depune de fiecare dată bunica pentru a lustrui argintăria. Pentru noi este mai important să ne bucurăm de prezența ei și de bucatele gătite cu multă iubire, pentru familie.
CUMPĂRĂTURI INTELIGENTE LA AMBIANCE DECO
Pentru tata am ales… o tablă de șah! Parcă văd cum îi vor sclipi ochii atunci când va deschide cadoul. Și nu pentru că nu ar mai avea-o pe cea veche, din lemn, care poată amprenta anilor în care ne-a învățat tainele acestui joc, ci pentru că vom avea ocazia să ne petrecem din nou, ore în șir, duelându-ne. Pentru mine este foarte important ca darurile pe care le aleg să aibă o semnificație aparte, iar tata se va bucura foarte mult nu doar pentru cadou, ci pentru că acesta ne va oferi un motiv de a petrece puțin timp împreună de sărbători. În copilărie reușeam să ne petrecem ore în șir în fața tablei de șah, iar acum ne vom bucura din nou de aceste momente 🙂
CUMPĂRĂTURI INTELIGENTE LA AMBIANCE DECO
Sora mea mai mică s-a mutat recent în casă nouă. A venit momentul și pentru ea să înfrunte viața pe cont propriu, să devină femeia independentă și descurcăreață pe care o vede în sora ei 🙂 Părinții și toată familia i-a fost alături, dar ca în orice casă nouă, pe lângă cele necesare care asigură un cotidian confortabil, are nevoie de câteva obiecte de decor care să facă din casă un “acasă” veritabil. Evident, am găsit foarte multe idei de cadouri pentru ea în magazinul Ambiance Deco. Preferă stilul vintage, iar în apartamentul în care s-a mutat, totul emană un aer chic. E studentă la arhitectură, iar designul casei este important pentru ea. Cât de fericită va fi să găsească sub brad veioza shabby chic și cele câteva obiecte din ceramică și lemn care vor contribui la însuflețirea mobilierului din dormitor și sufragerie! Puteți să vă inspirați, înainte de a păși în magazinul Ambiance Deco, de AICI. Pentru surori, prietene, iubite, soții, veți găsi cu certitudine cadoul ideal, fie că sunteți în căutare de ceva elegant, vintage sau minimalist.
DESCOPERĂ LA AMBIANCE DECO lorenzon gift
Mai este o lună și puțin până la Crăciun, dar mie mi-a rămas doar să mai împachetez darurile pentru cei dragi. Pe lista de cadouri a rămas nebifat doar iubitul meu, însă cadoul său urmează să ajungă curând. E pasionat de grădinărit, face minuni în curtea casei. Doar că perioada sărbătorilor de iarnă nu e cea mai potrivită să cauți un cadou din acest segment. Tot la Ambiance Deco am rezolvat problema, pentru că de aici am putut să comand obiectele de decor pentru grădină pe care i le voi face cadou lui 🙂 Ador acest magazin și pentru această posibilitate, de a comanda ceea ce nu este pe stoc.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.