CU TOLBA PLINA – În cadrul acțiunii „Moșul vine la toți copiii din Baia Mare”, Moș Crăciun a adus zâmbetul pe chipul a peste 1.400 de elevi și preșcolari băimăreni

0
761

Moș Crăciun a ajuns astăzi, 2 decembrie, la peste 1.400 de copii din școlile și grădinițele din municipiul Baia Mare. Acțiunea, intitulată și în acest an „Moșul vine la toți copiii din Baia Mare”, se desfășoară pentru al patrulea an consecutiv. Manifestarea, desfășurată la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș este susținută de către Administrația Publică Locală a municipiului Baia Mare. În urma acțiunii toți micuții de la creșele și grădinițele din municipiul Baia Mare dar și elevii claselor I-IV ale instituțiilor de invățământ vor primi daruri de la Moș Crăciun.

În prima zi a acțiunii „Moșul vine la toți copiii din Baia Mare” Moș Crăciun i-a vizitat pe micuții de la Școala Generală „Lucian Blaga”, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 27, Grădinița „Maia”, Grădinița cu Program Normal nr. 37, Grădinița cu Program Prelungit „Otilia Cazimir”, Școala cu clasele I-IV „Vasile Alecsandri” și Grădinița „Caritas”.

Albit de ani, Moșul, personajul atât de îndrăgit de către micuți, a fost motiv de discuție între cei mici. Bucuroși că bătrânelul cu daruri a ajuns mai repede la ei, copiii nu au ratat momentul pentru a-i transmite acestuia lista de dorințe pentru Moș Nicolae.

„A venit Moșul la mine. Am fost cuminte și am meritat să vină. În pachețel cred că am primit câteva surprize. Azi, când o să merg de la grădiniță, o să mă duc repede acasă să îi scriu la Moș Nicolae. O să îi spun la mami să îmi scrie și eu o să pun scrisoarea în geam și Moșul va veni să o ia. O să îi spun la mami să îi scrie că vreau un lego cu animale și mașini”, a spus Elisei.

„Nu mi-am desfăcut încă pachețelul de la Moș dar cred că am și bomboane în el. Am fost cuminte și lui Moș Nicolae i-am scris că poate să îmi aducă ce vrea el”, a spus Natalia.

„Mi-a adus acum Moșul niște bomboane și dulciuri. Am fost cuminte, cuminte. I-am scris la Moș să îmi aducă acasă în ghetuțe două pixuri pentru că vreau să scriu. Vreau să învăț când o să fiu mare”, a spus Giulia.

În total, 1.442 de micuți s-au bucurat de darurile primite de la Moș Crăciun. Pentru a-i mulțumi Moșului pentru cadourile primite, copiii l-au bucurat pe Moș cu cântecele. La finalul acțiunii aproximativ 15.000 de preșcolari și elevi din învățământul primar din Baia Mare vor primi, în luna decembrie, daruri din partea autorității băimărene.

Simona Vasiac

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.