CU ACTE ÎN REGULĂ – Radu Macrinici este manager “cu acte în regulă” la Teatrul Municipal

2
3097

De două zile Radu Macrinici este managerul cu “acte în regulă” al Teatrului Municipal. Deşi ocupa această poziţie de o jumătate de an, abia acum a susţinut examenul şi l-a şi promovat. Anunţul a fost făcut azi, 19 februarie, în cadrul unei conferinţe de presă, iar managerul spune că are planuri mari pentru instituţia pe care o conduce.

“Infiltrarea în comunitate mi se pare foarte importantă. Noi suntem un teatru al comunităţii, nu pentru cluburi selecte şi vom încerca să câştigăm noi segmente de public. Publicul adolescent căruia i se adresează şi premiera Columbinus de sâmbătă, 20 februarie, este unul dintre segmentele pe care doresc să le câştigăm spre teatru, un segment în general neglijat în România. Adolescenţii sunt mai lăsaţi la o parte. Sunt multe segmente de public neglijate şi încercăm să le recuperăm”, a precizat Radu Macrinici.

Ana Pop

credit foto http://yorick.ro/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. La Sf.Gheorghe ați scos un teatru din anonimat, l-ați predat succesorilor D-voastră ,,ca nou ,, și performant pe plan național și internațional, ați construit un festival de teatru ATELIER ,care a adus mari beneficii culturii naționale , azi fiind cel mai longeviv festival de teatru din Români .Baia Mare va avea mult de câștigat cu D-TRĂ
    la bagheta teatrului municipal. Mult succes și la mai multe ediții ale atelierului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.