CRUZIME ÎN BAIA MARE – Cal biciuit, lovit și forțat să tragă țevi uriașe în zona Pirită

3
722

CRUZIME ÎN BAIA MARE  Un nou caz de abuz asupra animalelor a fost surprins de către cetățeni în Maramureș. În urmă cu doar câteva zile, un cal a fost biciuit și lovit cu picioarele, apoi tras după căruță în localitatea Ariniș. Atunci, imaginile video au ajuns rapid pe rețelele de socializare, atrăgând și atenția polițiștilor care au deschis un dosar penal în acest sens.

De această dată, aducem în atenția publică un nou caz de abuz asupra animalelor. Întreaga scenă se petrece pe raza municipiului Baia Mare, mai exact în zona Pirită. Imaginile video au fost surprinse de către martorii incidentului, șocați de brutalitatea cu care mai multe persoane au biciuit și lovit un cal care nu reușea să tragă o țeavă uriașă după el.

În imagini apar mai multe persoane de etnie romă care biciuiesc și lovesc un cal fără nici cea mai mică tragere de inimă în timp ce îl forțează să tragă o țeavă. Șocant este că inclusiv copiii sunt încurajați să lovească animalul.

Se întâmplă în Baia Mare, Pirita. Cai biciuiți să ducă mai mult decât pot. Mă întreb de unde au sustras aceea țeavă… Poliția știe de ceea ce se petrece?”, a fost mesajul persoanei care a surprins imaginile video, publicate ulteriori pe pagina de Facebook Baia Mare – Mass Media.

Vă atenționăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional

Rămâne de văzut dacă și în acest caz Poliția se va autosesiza și va deschide o anchetă. Așteptăm cu interes un punct de vedere din partea autorităților.

 

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

 

Sursă video: Licinius Chis

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. Buna intrebare…sa sesizat politia de unde e teava,au dat o tura pina acolo sa ii ia la intrebari pe respectivii,ca sa nu zic altfel,sa sesizat cineva ptr maltratarea calului?evident ca nu….treceti pe linga trecerea de pietoni stimati cetateni si veti lua amenda,in timp ce ….romii…sa nu zic altfel isi bat joc de politie.

  2. Mda saracia naste monstrii … Este dovedit stintific, omul este cel mai crud animal … Oameni mici cu suflete marunte, intalnesti la tot pasul, nu trebuie sa-i cauti … Rautatea unora nu ma atinge , pt. ca stiu ca aceasta rautate ascunde multa nefericire, neimplinire si chiar prostie … Lovim, suntem uneori cruzi cu vorbele noastre , dar , prin autoeducatie, cunoastere de sine si o buna autoevaluare, putem sa ne construim, definim o personalitate puternica … Dezumanizarea fiintei umane este accelerata intr-un ritm rapid, a lovi o fiinta neajutorata , a-ti bate joc de ea , nu-i curaj, este Cruzime !!! … P.S. apropo de aceasta etnie ,, Tiganu-i tigan si-n ziua de Paste ! ,, …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.