CRUNT – Copilă de 3 ani, găsită moartă lângă mamă

1
938

CRUNT. O fetiță în vârstă de numai trei ani a fost găsită fără suflare lângă mama ei, care era plină de sânge. Se pare că femeia are probleme psihice grave și a fost internată de urgență. La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii şi medicii SMURD, dar şi criminaliştii. Tragedia a avut loc marți seară, 28 iunie 2016, în Capitală.

O fetiţă de trei ani a fost găsită moartă în casă, alături de mama sa, care era plină de sânge. Poliţiştii spun că femeia ar avea probleme psihice, aşa că a fost internată la spitalul Obregia. Ieri, proprietarul casei a chemat o firmă să spargă uşa fiindcă femeia nu mai răspundea. Vecinii susţin că femeia suferea de depresie şi avea un comportament agresiv faţă de micuţă. Femeia a fost dusa la spitalul Obregia, fiindcă se pare că ar avea probeleme psihice. Trupul fetiţei a fost dus la IML, iar legiştii vor stabili cauza mortii.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Consider că această femeie a fost conștientă de gravitatea faptei pe care a comis-o cu premeditare, dovadă fiind și faptul că atunci când s-a aflat descoperită și-a provocat răni neletale, speculând inducerea în eroare a martorilor și anchetatorilor, în scopul de a scăpa de răspunderea penală. Starea de nervozitate și tăcerea ulterioară a inculpatei se datorează tot faptului că aceasta încerca să găsească o metodă prin care să se sustragă de la răspunderea penală. Procurorii ar trebui să solicite arestarea preventivă a inculpatei, nu expertizarea psihiatrică a acesteia, întrucât nu există scuză pentru o astfel de faptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.