CRIMĂ LA BRAȘOV – Cadavrul unui bărbat, descoperit într-o clădire părăsită. Suspecții sunt doi oameni ai străzii

0
93

CRIMĂ LA BRAȘOV  Cadavrul unui bărbat a fost găsit, sâmbătă dimineaţa, într-o locuinţă părăsită de pe strada Aurel Vlaicu din Braşov, pe corpul acestuia fiind găsite urme de violenţă.

Loading...

„Există o anchetă în desfăşurare în acest caz. Se pare că este vorba de un bărbat din rândul oamenilor fără adăpost“, a spus Mihaela Hermeneanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov.

Potrivit vecinilor, locuinţa respectivă ar fi fost vândută în urmă cu câţiva ani, însă a rămas nelocuită, iar trei bărbaţi fără adăpost şi-au făcut culcuş în clădire. Cei trei bărbaţi făceau deseori scandal şi se luau la bătaie, atât în locuinţă, cât şi în faţa porţii. Se pare că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, între cei trei s-a iscat un nou scandal, iar unul dintre ei a fost bătut crut şi lăsat să agonizeze. Trupul acestuia a fost descoperit de un vecin, sâmbătă dimineaţa, care a anunţat imediat Poliţia.

Poliţia Braşov a demarat o anchetă în acest caz şi îi caută pe cei doi suspecţi.

Polițiștii brașoveni au făcut o descoperire similară din cursul acestei săptămâni, la Braşov, după ce, marţi, într-o locuinţă din cartierul Schei, au fost descoprite cadavrele a două femei, sub formă de schelete, care se pare că au o vechime de aproximativ doi ani.

Sursă info.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here