CRIMA INFIORATOARE – Un tanar din Sapanta si-a omorat colegul de stana. Apoi s-a confesat rudelor

1
370

Crima infioratoare la o stana din Sapanta, judetul Maramures. Un tanar de aproximativ 19 de ani si-a decapitat pur si simplu colegul de stana, apoi capul l-ar fi aruncat in foc pentru a-l arde. Nimeni nu stie deocamdata motivele care au dus la comiterea acestei oribile fapte.

Cert este ca intre cei doi ciobani ar fi izbucnit un scandal pe fondul consumului de bauturi alcoolice. Apoi, tanar din Sapanta l-ar fi lovit cu un corp contondent pe celalalt cioban in varsta de 56 ani, originar din Sighetu Marmatiei. Autorul crimei nu s-a oprit aici. A pus mana pe o secure si l-a decapitat. Apoi capul l-a arunca in foc. De altfel, in cenusa a fost gasit de catre anchetatori.

Dupa comiterea faptei tanarul a coborat in sat, aproximativ 30 de kilometri, si i-a spus proprietarului stanei ce a facut. Acesta ar fi anuntat politia.

La fata locului s-au deplasat criminalisti din cadrul IPJ Maramures si un procuror criminalist de la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures. Tanarul a fost prins si este la audieri. Urmeaza a fi internat la sectia Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei pentru efectuarea expertizei de specialitate.

ACTUALIZARE 1

Iniţial la Sapanta s-a zvonit faptul că victima ar fi fost decapitată, criminalul aruncându-i capul în cenuşă, însă criminaliştii neagă aceste informaţii. Aceştia susţin că victima a fost bătută cu un corp contondent de către agresor (bata), după ce i-a aplicat şi câteva lovituri cu pumnii şi cu picioarele.

ACTUALIZARE 2

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, prin ordonanţa din 03 septembrie 2014, au dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de omor, prevăzută de art.188 alin.1 din Codul penal.

În fapt s-a constatat că, în după-masa zilei de 03 septembrie 2014, la o stână din apropierea comunei Săpânţa, judeţul Maramureş, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit o ceartă între doi ciobani. Conflictul verbal a escaladat într-unul fizic, circumstanţă în care unul dintre ciobani a fost lovit în mod repetat cu un corp contondent. Leziunile suferite de către acesta la nivelul capului au fost incompatibile cu viaţa, victima decedând la locul faptei.

Precizăm că, începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.