CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE – Omorâtă de iubit şi abandonată în pădure cu un cuțit înfipt în piept

0
1583

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE O tânără din Scornicești-Olt a fost ucisă cu bestialitate chiar de către iubit. Bărbatul, originar din Pitești, i-a aruncat trupul neînsuflețit într-o pădure din Optași, după care a fugit către Pitești.

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE  Din primele informaţii, se pare că rudele tinerei au alertat poliţia după ce bărbatul le-ar fi trimis imagini cu trupul fetei într-o baltă de sânge, cu un cuţit înfipt în piept, conform libertatea.ro.

Cadavrul a fost găsit de poliţişti în pădurea de la Optaşi, iar la scurt timp asasinul a fost prins, într-un hotel din Piteşti.

Se pare că tânăra încerca de ceva vreme să pună capăt relaţiei, dar bărbatul refuza să accepte acest lucru.
“Poate mulți mă vor condamna, dar cei care mă cunosc, care ştiu cum am fost, vor recunoaște că nu am fost aşa. Nu am vrut decât să fiu fericit, găsisem pe cineva, as fi făcut totul să fie bine. Nu a fost să fie, orgoliul ei a învins în relația noastră. Am făcut si greșeli, recunosc, dar nu m-a înțeles nimeni. Aveam nevoie de sprijin, moral, dar nu s-a putut. Îmi cer iertare celor care m-au cunoscut altfel, cum am fost înainte”, a scris Bogdan Ionuţ Frâncu pe Facebook.

citește și STRES MAXIM – Șeful de campanie al PNL a suferit un preinfarct

Acesta a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.