COȘUL A ADUS NENOROCIREA – O gospodărie a ars aseară în Ieud (GALERIE FOTO/VIDEO)

0
667

Un incendiu violent a izbucnit in aceasta seara pe strada Lacuri nr. 821 din comuna Ieud. Pompierii militari din Bogdan Vodă, condusa de Vasile Chis, s-a deplasat de urgenta la fata locului. Viceprimarul comunei Ieud, Ioan Chindris, a asteptat echipajele de interventie si le-a condus la locul incendiului.

„Prieten fiind cu Vasile CHIȘ, de la Formația de Pompieri Bogdan Vodă, acesta m-a sunat să ma întreabe unde este nr. 821 in Ieud. Locuința în cauză aflându-se nu departe de casa mea, îi aștept pe pompieri și îi conduc către incendiu la scurt timp după apel (distanța de la Bogdan Vodă până la locul incendiului izbucnit la Ieud fiind de cca. 5 km.). Ora de plecare a pompierilor din Bogdan Vodă (respectiv apelul de la Chiș): 19:54, desfășurarea și intervenția lor, la orele 20:02. Rapid, eficient, dar tardiv pentru casa în flăcări!” a povestit viceprimarul Ioan Chindris.

Gospodaria, parter si mansarda din lemn, izolata cu polistiren si acoperita din ondulin bituminoasă era in flacari.

„Cred că vom solicita prin intermediul bisericilor din Ieud o chetă, dat fiind că nu era asigurată casă. Proprietarul, ILEA Vasile, de aproximativ 40 ani, locuieste singur, condiție materiala precară. Focul a izbucnit de la soba din interior (erau terminate o cameră la parter și un mic hol)” a spus viceprimarul Ieudului.

Pompierii i-au in calcul ipoteza aprinderii funinginii de pe hornul interior, scânteile ar fi ajuns pe acoperișul din ondulină bituminoasă și flacarile s-au propagat cu repeziciune. Pompierii au intervenit rapid și au izolat focul, stingându-l în totalitate până în jurul orelor 21. Nu exclud nici o alta cauza a izbucnirii focului: căldura degajată de sobă ar fi aprins vata minerală folosită la izolația interioară, care a ars mocnit prin perete apoi s-a extins pe lângă horn, către pod și acoperiș. Din fericire nu au existat victime.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.