CONTROALE ÎN ZONA PIRITĂ – Mai multe persoane stabilite în construcții improvizate au fost evacuate și îndrumate spre localitățile de unde provin

4
1083

CONTROALE ÎN ZONA PIRITĂ   O acțiune de monitorizare a persoanelor care provin din grupuri vulnerabile a avut loc astăzi, în Zona Pirită din Municipiul Baia Mare. Reprezentanții Municipalității au efectuat o razie cu scopul de a realiza un recensământ al persoanelor care locuiesc în această zonă.

În urma controalelor au fost identificate mai multe familii din alte localități, care s-au stabilit aici în ultimele luni. Aceste persoane au fost îndrumate spre localitățile din care provin. De asemenea, au fost identificate construcții improvizate noi, pentru care s-au întocmit somații de desființare.

La această acțiune au participat echipe mixte, formate din: specialiști din cadrul Serviciului Public Asistență Socială, polițiști locali din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, polițiști din cadrul Serviciului Disciplina în Construcţii, precum și angajați de la Ecarisaj.

Sursă: Pagina oficială de Facebook a Serviciului Public de Asistență Socială Baia Mare

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

  1. Terminati odata cu ajutorul social fara munca ca ne domina deja.Rog pe toti care citesc acest comentriu sa-mi raspunda daca sunt deacord sa li se dea in continuare ajutor social fara munca tiganilor. PS. DACA E NECESAR FACEM SI O PETITIE,poate asa se desteapta romanii…IN SPECIAL AUTORITATILE

    • Nu vreau sa-i apar,dar in afara de Aramis nimeni nu-i angajeaza,desigur pe cei care vor sa lucreze.Nici noi majoritarii nu prea avem perspective si solutii,ca nu degeaba fac băimărenii naveta la Sârbi,Tautii M sau Dumbravita,pe salariul minim.Si aia nu au romi angajati,sincer.Trebuie create firme,doar iau ONG-urile milioane de euro in numele romilor,care sa-i angajeze si sa-i sustina.Dar sa nu uitam ca trăim in judetul in care autoritatile nu au considerat ca ar fi prioritara construirea vreunui parc industrial,asta in timp ce judetele din vecinătate au minim 2 parcuri industriale,iar premiantii,gen Cluj,trec de 7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.