CONTINUAREA CAZULUI DE LA LEORDINA – Şeful Secției de Poliție 4 Rurală Leordina ştia că subalternii său au fost ameninţaţi şi înjuraţi, dar nu a luat nicio măsură

2
2985

Cazul din Leordina în care doi polițiști sunt bruscaţi și înjurați ca la ușa cortului de un șofer beat și fără permis a intrigat o țară întreagă.


Acest lucru ne-a intrigat și ne-a determinat să “săpăm” și mai adânc, iar lucrurile care au ieșit la iveală nu sunt deloc frumoase, scrie Vasile Dale.

Frumoase pentru cel care comandă Secția de Poliție 4 Rurală Leordina, subcomisar de poliție Gheorghe Tamaş.

Menţionăm de la bun început că toate informațiile au fost obținute pe surse și persoanele care au dezvăluit cum ar sta de fapt lucrurile în zona respectivă a Maramureșului Istoric vor fi protejate.

Poate așa se vor sesiza și cei din comanda interimară a IPJ Maramureș și vor trimite corpul de control la unitatea de poliție amintită.

Şi, de ce nu, poate cazul va ajunge și pe masa ministrului de Interne, Carmen Dan.

După ce televiziunile centrale au preluat știrea de pe site-ul nostru a spus: “O altă anomalie a actualului cadru legislativ a fost demonstrată în Maramureș, unde doi polițiști au fost înjuraţi și amenințați de un bărbat care conducea un automobil fără să aibă permis și fiind sub influența alcoolului. Polițiștii i-au făcut dosar penal, dar agresorul este liber pentru că procurorul a considerat că fapta nu reprezintă pericol”.

Aşadar, să revenim la cazul de la Leordina. Din informațiile noastre subcomisar de poliție Gheorghe Tamaş știa de ultrajul produs la finele lunii trecute, dar și despre un alt ultraj petrecut cu o săptămâna înainte.

Sursele noastre spun că a fost informat în ședințele operative cu subordonații, însă nu a luat nicio măsură.

Mai mult, aceleași surse susțin că unul dintre polițiștii amenințați de șoferul beat a fost “vizitat” la domiciliu și i-a speriat soția și copilul! Nici după acest incident de care ar fi fost informat nu a dispus vreo măsură. Suntem curioși dacă șeful Secției de Poliție 4 Rurală Leordina și-a informat superiorii!

Anomaliile de la Leordina continuă! Cu toate că polițiștii au fost ultragiați șeful secției de poliție nu a luat legătura cu PROCURORUL de la Vișeu de Sus.

Nici prima dată, nici a două oară! Culmea este că după ce am publicat știrea cu circul și amenințările asupra polițiștilor, astăzi (04.12.2017) din informațiile noastre, comandantul secției rurale de poliție a luat legătura cu procurorul și s-a înregistrat dosar pentru infracțiunea de ultraj. De ce doar acum? E o întrebare la care așteptăm PUBLIC un răspuns din partea comenzii IPJ Maramureş.

Ar mai fi și alte aspecte mai mărunte despre ce se întâmplă în zona amintită. Însă doar o comisie de control ar putea limpezi apele.

Să mai spunem doar că sub comanda aceluiași comandant în luna iulie 2017 o polițistă a rămas singură în sediul Postului de Poliție Repedea (arondat de Leordina).

Totodată, ne amintim cu groază despre uciderea agentului șef Gheorghe Nistor a fost ucis tocmai în sediul Poliției Vișeu de Jos, subunitate de asemenea arondată de Leordina.

În consecință SOLICITĂM PUBLIC că în cazul unei verificări la Secția de Poliție 4 Rurală Leordina rezultatele și măsurile dispuse să fie aduse de îndată OPINIEI PUBLICE.

sursa info Vasile Dale

citiţi şi SCENE INCREDIBILE ÎN MARAMUREȘ – Polițiști înjurați și amenințați cu bătaia de un tânăr din Leordina prins beat la volan după ce a provocat un accident (VIDEO)

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. se merge pe principiul „timpul trece LEAFA merge noi cu drag muncim”
    de ce credeti ca seful de post si-ar dori si el „vizite „la domiciliu,ptr ca gunoiul ala este si va fi liber in continuare datorita judecatii geniale a procurorului nu din vina politiei care politie l-a inhatat pe gunoi,l-au suportat pe gunoi , traiesc cu frica in sin din cauza gunoiului si i-au facut dosar penal. din cite stiu eu politia nu mai are ce face ,de aici este treaba jutitiei…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.